Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μουσουλμάνος πολιτικός: «Αιτία για τους βιασμούς ότι ορισμένες γυναίκες δεν φορούν χιτζάμπ !!»

  Ο Ζαμέερ Αχμέντ απλώς επαναλαμβάνει μια τυπική ισλαμική πεποίθηση. Το Κοράνι λέει: «Ω Προφήτη, πες στις γυναίκες σου και στις κόρες σου κ...

 








Ο Ζαμέερ Αχμέντ απλώς επαναλαμβάνει μια τυπική ισλαμική πεποίθηση. Το Κοράνι λέει: «Ω Προφήτη, πες στις γυναίκες σου και στις κόρες σου και στις γυναίκες των πιστών να φέρουν τον εαυτό τους κάτω απο τα εξωτερικά τους ρούχα. Αυτό είναι πιο κατάλληλο ώστε να αναγνωρίζονται και να μην παρενοχλούνται. Και ο Αλλάχ είναι πάντα συγχωρητικός και ελεήμων». (33:59)

Το συμπέρασμα είναι ότι εάν οι γυναίκες δεν καλύπτονται επαρκώς με τα εξωτερικά τους ρούχα, μπορεί να υποστούν κακομεταχείρηση και ότι αυτή η κακοποίηση θα ήταν δικαιολογημένη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα θύματα βιασμού στο Πακιστάν και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες συχνά φυλακίζονται ή τιμωρούνται με άλλους τρόπους.
……
Εν μέσω της διαμάχης για το χιτζάμπ στα σχολεία και τα κολέγια της Καρνατάκα, ένα μέλος του Κογκρέσου στην πολιτεία, ισχυρίστηκε ότι το ποσοστό είναι υψηλότερο στην Ινδία επειδή ορισμένες γυναίκες δεν φορούν χιτζάμπ.

Ο Ζαμέερ Αχμέντ δήλωσε :

«Hijab σημαίνει «parda» (πέπλο) στο Ισλάμ. Είναι για να κρύψει την ομορφιά των κοριτσιών όταν ενηλικιωθούν. Σήμερα μπορείτε να δείτε ότι το ποσοστό βιασμών είναι το υψηλότερο στη χώρα μας. Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο λόγος για αυτό; Ο λόγος είναι ότι πολλές γυναίκες δεν φορούν χιτζάμπ”

Προχωρώντας παραπέρα με την αποτρόπαια λογική του, και μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων ANI, είπε: «Όμως, το να φοράτε χιτζάμπ δεν είναι υποχρεωτικό, το φορούν μόνο όσοι θέλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους και όσοι δεν θέλουν να δείξουν την ομορφιά τους σε όλους. . Αυτό ισχύει εδώ και χρόνια».
…..
…..
jihadwatch.org


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.