Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χάος σε τηλεοπτική εκπομπή: Επιτέθηκαν σε Ουκρανό βουλευτή επειδή υπερασπίστηκε τον Πούτιν (Βίντεο)

σο η κατάσταση στα σύνορα Ρωσίας- Ουκρανίας είναι τεταμένη, ο κόσμος είναι εκνευρισμένος και αγχωμένος και στις δύο χώρες. Απίστευτος καυγά...







σο η κατάσταση στα σύνορα Ρωσίας- Ουκρανίας είναι τεταμένη, ο κόσμος είναι εκνευρισμένος και αγχωμένος και στις δύο χώρες. Απίστευτος καυγάς διαδραματίστηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή πολιτικά τηλεοπτικάπρογράμματα στην Ουκρανία. Το στούντιο "Freedom of Speech" μεταμορφώθηκε σε ρινγκ.

Μεταξύ των καλεσμένων του προγράμματος, που μεταδόθηκε την Παρασκευή, ήταν ο πρώην πρόεδρος Πέδρο Ποροσένκο, ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσενιούκ και ο πρώην επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας Ολεξάντρ Ντανιλούκ. Ενώ στην αρχή όλα κυλούσαν όμορφα και ήρεμα... ένα σχόλιο ήταν η αιτία για να βγει εκτός εαυτού ο Ουκρανος δημοσιογράφου Γιούρι Μπούτουσοφ. Ο βουλευτής Νέστορ Σούφριτς δήλωσε ότι δεν θα αποκαλούσε ποτέ τον Πούτιν «δολοφόνο» και είπε ότι μια μέρα θα καθίσουν σίγουρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Εκείνη την στιγμή, ο Ουκρανός δημοσιογράφος Yuriy Butusov είπε: « Ο λαός μας αναγκάζεται να ακούσει τις επαίσχυντες ομιλίες αυτών των δύο προδοτών όταν βρίσκεται σε τόσο δύσκολη κατάσταση» και χαστούκισε τον φιλορώσο Shufrych. Ο Σούφριχ σηκώθηκε για να απαντήσει, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και να σωριαστούν και οι δύο στο έδαφος.

Το κοινό τρομοκρατήθηκε και σηκώθηκαν να τους χωρίσουν.. Δείτε παρακάτω το βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.