Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Η μητέρα εμφανιζόταν στο διαδίκτυο ότι έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών – Ιατρικές πηγές το αμφισβητούν

Συνεχίζονται τα αναπάντητα ερωτήματα για τη μυστηριώδη υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα μέσα σε περίπου τρία χρόνια....








Συνεχίζονται τα αναπάντητα ερωτήματα για τη μυστηριώδη υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα μέσα σε περίπου τρία χρόνια.

Η μητέρα των κοριτσιών, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνήθιζε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ ζητούσε συμβουλές από άλλες μητέρες για προβλήματα υγείας τόσο των παιδιών της, όσο και δικά της.

Εντύπωση προκαλούν οι αναρτήσεις της 33χρονης μητέρας σε ομάδα για μαμάδες στο facebook, όταν επικοινώνησε σε άλλες μαμάδες ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. «Καλησπέρα σας, έχει κάποια μανούλα εμπειρία καρκίνου των ωοθηκών; Ή οριακή κακοήθεια των ωοθηκών να συζητήσουμε κάποιες απορίες μου;» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ένα μέλος της ομάδας της είχε απαντήσει, με την 33χρονη να χαρακτηρίζει το δικό της πρόβλημα υγείας ως ιδιάζουσα περίπτωση, λέγοντας πως διαγνώστηκε την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 12/4/2017. Ένα άλλο μέλος της ομάδας είχε ρωτήσει τότε τη μητέρα πώς έγινε η διάγνωση της, με την ίδια να απαντά ότι το ανακάλυψε μέσα από ένα τεστ παπ.

Ιατρικές πηγές, πάντως, σημειώνουν στο T-live πώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. «Δεν υπάρχει αυτό, δεν υφίσταται. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια διάγνωση. Δεν υπάρχει πρώτο στάδιο στον καρκίνο των ωοθηκών» λένε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Alpha.

Σε άλλες αναρτήσεις της στην ίδια ομάδα, η 33χρονη μητέρα, μετά τον χαμό της Μαλένας τον Απρίλιο του 2019, εξέφραζε την ανάγκη να πάρει συμβουλές από άλλες γυναίκες για το που θα μπορούσε να πιει ποτό, ή που θα έχει καλές ταβέρνες στην Καστοριά, στο τριήμερο που θα πήγαινε με τον σύζυγό της.

Όπως αποκάλυψε η Γιώτα Κηπουρού, στους δύο μήνες από τον χαμό της κόρης της, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε πληροφορίες για καλά μαγαζιά εστίασης στην πόλη, όπου θα έπαιζε ποδόσφαιρο ο σύζυγός της.

Σε άλλα posts στο group των μαμάδων, έψαχνε πληροφορίες για το επίδομα γέννησης…


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.