Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο Άγιος Ιωάννης μου έσωσε τη ζωή»... Σοβαρό τροχαίο για τη Ραφαέλα Γεωργίου

Σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου η Ραφαέλα Γεωργίου, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της. Η νεαρή κο...






Σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου η Ραφαέλα Γεωργίου, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της.

Η νεαρή κοπέλα που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο περσινό “The Bachelor”, μίλησε στην εκπομπή “Tlive” και περιέγραψε τη συγκλονιστική εμπειρία της.

“Δεν θα ήθελα να περάσω σε λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς έγινε, γιατί ακόμη κάποια πράγματα εξετάζονται. Αρχικά είχαν ανοίξει οι αερόσακοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, οπότε δεν έβλεπα ιδιαίτερα που πήγαινε το αμάξι μου, περίμενα να σταματήσει το αυτοκίνητο. Όταν σταμάτησε έπαθα σοκ, κατάφερα όμως και άνοιξα την ζώνη μου και βγήκα στον δρόμο, γιατί και ο άλλος ο οδηγός με έψαχνε, γιατί είχα πέσει μακριά από το σημείο” είπε αρχικά η Ραφαέλα Γεωργίου.

Και συνέχισε: “Το αμάξι μου έπεσε κάτω από έναν μικρό λόφο, πάνω στον οποίο ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, ο οποίος γιορτάζει σήμερα. Η οικογένειά μου έχει πάει ήδη στο εκκλησάκι και έχει ανάψει λαμπάδα. Και εγώ με το που βγήκα από το νοσοκομείο, πήγα και προσκύνησα”.

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι ανέφερε πως πιστεύει ότι την προστάτεψε ο Άγιος Ιωάννης στο ατύχημα, καθώς θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά. «Ο Άγιος Ιωάννης μου έσωσε τη ζωή» ανέφερε.

“Πήγα αμέσως στο νοσοκομείο, μου έκαναν αξονικό έλεγχο και κάποιες εξετάσεις αίματος, όλα έδειξαν εντάξει, εκτός από ένα κάταγμα στο στέρνο. Είναι ένα σπάσιμο στον θώρακα” ανέφερε για τον τραυματισμό της η Ραφαέλα Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.