Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γυμνός άνδρας σκότωσε αστυνομικό σκύλο με ματσέτα και έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά στο Σιάτλ

Αστυνομικός στο Σιάτλ σκότωσε έναν ύποπτο άνδρα για διάρρηξη ο οποίος κρατούσε στα χέρια του μία ματσέτα. Ο άνδρας φορούσε μόνο μία λευκή π...









Αστυνομικός στο Σιάτλ σκότωσε έναν ύποπτο άνδρα για διάρρηξη ο οποίος κρατούσε στα χέρια του μία ματσέτα. Ο άνδρας φορούσε μόνο μία λευκή πετσέτα ενώ λίγο πριν είχε σκοτώσει έναν αστυνομικό σκύλο και είχε τραυματίσει στο πρόσωπο έναν αστυνομικό.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 5 Ιανουαρίου όταν κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε τις αρχές για διάρρηξη που βρισκόταν σε εξέλιξη. Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε από την τοπική αστυνομία φαίνεται ένα περιπολικό να φτάνει στο σημείο με τον αστυνομικό να λέει: «Κάτι συμβαίνει εδώ. Μπορεί να είναι ο τύπος… Κάποιου είδους πετσέτα πάνω του. Κάποιος τον κυνηγά με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ».

Ακολούθως ο αστυνομικός αρχίζει να καταδιώκει τον ύποπτο και ακολουθεί έναν συνάδελφό του ο οποίος τρέχει μαζί με έναν αστυνομικό σκύλο. Τότε το βίντεο γυρνά στην κάμερα του συναδέλφου του. «Σταμάτα» φωνάζει ο αστυνομικός στον άντρα. «Έχει ματσέτα. Έχει ματσέτα» φωνάζει.




Ο άνδρας συνεχίζει να τρέχει. «Πέτα το»του φωνάζει ο αστυνομικός, στρέφοντας το όπλο του προς το μέρος του. «Σταματά. Πέσε κάτω». Ο αστυνομικός αφήνει τον σκύλο να πιάσει τον ύποπτο, ο οποίος στη συνέχεια μαχαιρώνει το ζώο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.