Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: Καταθέτει για την καταγγελία εις βάρος του ο γιατρός με τα «μαντζούνια» για τον κορονοϊό

Κλήση να καταθέσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας στον Βόλο έλαβε ο 72χρονος ιδιώτης γιατρός, σε βάρος του οποίου έγινε επώνυμη καταγγελία για...







Κλήση να καταθέσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας στον Βόλο έλαβε ο 72χρονος ιδιώτης γιατρός, σε βάρος του οποίου έγινε επώνυμη καταγγελία για τον θάνατο 60χρονης από κορονοϊό.

Ο γιατρός μαζί με δύο δικηγόρους εμφανίστηκε την Τετάρτη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και ζήτησε να λάβει γνώση της δικογραφίας, ώστε στη συνέχεια να καταθέσει.

Η κατάθεση του γιατρού θα γίνει στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας που έχει αναθέσει η η Εισαγγελία Βόλου στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας προκειμένου να διερευνηθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της θανατηφόρας έκθεσης και εάν κινδύνευσαν και άλλοι ασθενείς, ώστε η κατηγορία να μετατραπεί σε κατ’ εξακολούθηση.

Ο 72χρονος φέρεται να χορηγούσε κοκτέιλ φαρμάκων ως συνταγή για τον κορονοϊό αποτρέποντας τους ασθενείς να πάνε στο νοσοκομείο, διότι όπως φέρεται να έλεγε «από τους 10 ασθενείς που πηγαίνουν, οι 7 πεθαίνουν».

Με την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Βόλου ερευνά τις καταγγελίες που έκανε ο σύζυγος 60χρονης που νόσησε με κορονοϊό και κατέληξε καθώς ακολουθούσε τις συμβουλές του γιατρού.

Επίσης, ερευνάται εάν υπάρχουν κι άλλοι ασθενείς που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο ακολουθώντας και εκείνοι τις συμβουλές του συγκεκριμένου γιατρού καθώς και εάν υπήρξε αντιποίηση του ιατρικού λειτουργήματος σε περίπτωση που βρισκόταν σε αναστολή λόγω μη εμβολιασμού του.

Τέλος ερευνάται εάν διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις και αν διέγειρε σε ανυπακοή τους πολίτες μέσω διαδικτυακών εκδηλώσεων που είχαν ως αποτέλεσμα να προκαλεί κλονισμό της εμπιστοσύνης των πολιτών στη δημόσια Υγεία.

Στο μεταξύ, ενώπιον των μελών του πειθαρχικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη ο 63χρονος επαγγελματίας που έχει καταγγείλει επώνυμα τον συγκεκριμένο γιατρό για τον θάνατο της 60χρονης συζύγου του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.