Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισχυρή έκρηξη στη Συγγρού: Τι κατέθεσε στην αστυνομία ο 78χρονος που τραυματίστηκε... Βομβαρδιμένο τοπίο και υλικές ζημιές σε ακτίνα 200 μέτρων

  Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε η περιοχή γύρω από το σημείο της ισχυρής έκρηξης που έγινε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (26/1) στη λεωφόρο Συγγρ...

 




Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε η περιοχή γύρω από το σημείο της ισχυρής έκρηξης που έγινε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (26/1) στη λεωφόρο Συγγρού 3, καθώς υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε μια ακτίνα άνω των 200 μέτρων, από το κτήριο. Βιτρίνες καταστημάτων διαλύθηκαν, όπως και αρκετά γραφεία, με αντικείμενα να καταλήγουν στον δρόμο.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε ένας 78χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Λαϊκό νοσοκομείο. Ο τραυματίας φέρει εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, ενώ εισήχθη επειγόντως σε χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 78χρονος βρισκόταν εντός του κτηρίου, καθώς πιθανόν διέμενε στον ημιώροφο, ενώ οι υπόλοιποι όροφοι ήταν ακατοίκοι καθώς βρίσκονταν υπό ανακαίνιση.
Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από την αυτοψία των αρχών στο σημείο

Ο τραυματίας σύμφωνα με πληροφορίες του κρατικού καναλιού, φέρεται να έχει δώσει ήδη μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς όπου φέρεται να έχει αναφέρει ότι υπήρχε μια μυρωδιά αερίου στην ατμόσφαιρα. Πάτησε τον διακόπτη για να ανάψει ηλεκτρικό ρεύμα και στη συνέχεια ακούστηκε η έκρηξη.

Σύμφωνα με την αυτοψία που πραγματοποίηθηκε στο σημείο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, υπάρχει διαρροή αερίου, αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί αν η διαρροή έγινε κατά τη διάρκεια της έρηξης ή αν αυτή ήταν που την προκάλεσε. Πηγές από την ΕΛΑΣ από αυτοψία που έγινε στο σημείο αναφέρουν ότι δεν έχουν βρεθεί υπολλείμματα εκρηκτικού μηχανισμού.

Οι τελευταίες πληροφορίες, από το ανακριτικό της πυροσβεστικής, όπως μετέδωσε το κρατικό κανάλι, ενισχύουν την εκδοχή ότι η έκρηξη οφείλεται σε διαρροή αερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.