Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κηφισιά: Μνημόσυνο 17χρονια εις μνήμην του Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη

nantiareport.gr_Το ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη, τελέστηκε έξω από την – πριν 17 χρόνια- οικία ...







nantiareport.gr_Το ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη, τελέστηκε έξω από την – πριν 17 χρόνια- οικία του Βρετανού Στρατιωτικού Ακολουθου, στην Κηφισιά

Δεκαεπτά χρόνια έχουν περάσει από τα ξημερώματα της 31ης Δεκεμβρίου 2004 όταν σε φονική ενέδρα σφαίρες τρομοκρατών έπρηξαν θανάσιμα τον Ειδικό Φρουρό Χαράλαμπο Αμανατίδη εν ώρα υπηρεσίας, εξωτερικά της οικίας του τότε Βρετανού στρατιωτικού ακολούθου, στην Κηφισιά.

Ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κουρτέσης- Αστυνόμος Β’- Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας ΕΛ.ΑΣ και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος πατέρας Χρίστος Κυριακόπουλος, παρουσία των συναδέλφων-Αστυνομικων του Ειδικού Φρουρού και η Δημοτική Αρχή της Κηφισιάς “ειc αναμνηcιν” της προσφοράς του, παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12) τελεσαν ετήσιο Μνημόσυνο.

Στην τελετή παραβρέθηκε εκ μέρους του Δήμου Κηφισιάς και του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, ο ειδικός σύμβουλος για θέματα Ασφάλειας, αντιστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ Ιωάννης Σκλάβος, ο Διοικητής Α’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής Κηφισιάς Παντελής Αναστασόπουλος και εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής και του Α.Τ. Κηφισιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.