Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Έπεσε «μαύρο» στην κρατική τηλεόραση όταν ακούστηκε ερώτηση για την οικονομία από δημοσιογράφο του Reuters

Η ερώτηση από δημοσιογράφο του Reuters για την οικονομία στην Τουρκία, προκάλεσε ο κόψιμο της ζωντανής συνέντευξης Τύπου του Μεβλούτ Τσαβού...







Η ερώτηση από δημοσιογράφο του Reuters για την οικονομία στην Τουρκία, προκάλεσε ο κόψιμο της ζωντανής συνέντευξης Τύπου του Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ

Καλά κρατεί η προπαγάνδα των ΜΜΕ στην Τουρκία, με την κρατική τηλεόραση αυτή τη φορά να κόβει την συνέντευξη Τύπου του Μεβλούτ Τσαβούσογλου γιατί ακούστηκε ερώτηση για την τουρκική οικονομία.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο ανταποκριτής του Reuters ρώτησε τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αν βρίσκεται εκεί (στο Κατάρ) για να ζητήσει οικονομική βοήθεια ώστε να αντιμετωπιστεί το οικονομικό χάος που επικρατεί στην χώρα.

Αυτή η ερώτηση προκάλεσε αίσθηση και λίγα δευτερόλεπτα αφού άρχισε να μιλάει ο ΥΠΕΞ του Κατάρ, η κρατική τηλεόραση έριξε σήμα και συνέχισε με την κανονική ροή του προγράμματός της.

Δεν συνηθίζεται βέβαια να διακόπτονται οι συνεντεύξεις τύπου τόσο του Μεβλούτ Τσαβούσογλου και του Ταγίπ Ερντογάν, καθώς μεταδίδονται συνέχεια στην τουρκική κρατική τηλεόραση και φαίνεται πως ρόλο σε όλο αυτό έπαιξε η λέξη χάος που χρησιμοποίησε ο ανταποκριτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.