Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξανά ΜΑΖΙΚΗ παραγωγή σε φέρετρα! HPG : «8 Τούρκοι σκοτώθηκαν σε επιχειρήσεις μας στο Β. Ιράκ»

Οι αντάρτες πραγματοποίησαν επαναστατική επιχείρηση κατά του τουρκικού στρατού εισβολής στο Ζαπ. Στην επιχείρηση αυτή τιμωρήθηκε μεγάλος α...







Οι αντάρτες πραγματοποίησαν επαναστατική επιχείρηση κατά του τουρκικού στρατού εισβολής στο Ζαπ. Στην επιχείρηση αυτή τιμωρήθηκε μεγάλος αριθμός εισβολεων, πάνω από 8 σκοτώθηκαν , ενώ κατασχέθηκαν δύο όπλα Μ-16, ένας εκτοξευτής χειροβομβίδων και ένα όπλο τύπου BKC.
….
Το κέντρο τύπου του HPG κοινοποιήστε τις εξής πληροφορίες :
Οι αντάρτικες δυνάμεις μας στις 8 και 9 Δεκεμβρίου πραγματοποίησαν στην περιοχή Σεχίτ Μουνζούρ του Ζαπ, μία συντονισμένη επαναστατική επιχείρηση στην οποία χρησιμοποιήθηκαν τακτικές ανταρτών.

Αρχικά στις 8 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 θέση των εισβολέων στοχοποιήθηκαν με βαρέα όπλα και χτυπήθηκαν αποτελεσματικά. Μετά από αυτή την ενέργεια οι ομάδες των ανταρτών μας επιτέθηκαν από πέντε πλευρές στις θέσεις των εισβολέων και τις έθεσαν υπό έλεγχο.
…..
Αυτή η επαναστατική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε ως εκδίκηση για όλους τους μάρτυρες μας που σκοτώθηκαν με χημικά όπλα που χρησιμοποίησε το τουρκικό κράτος εισβολέας

…….
https://anfturkce.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.