Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο: Ρομά κάνουν επίδειξη δύναμης σηκώνοντας όπλα και πυροβολώντας στον αέρα

Πιστόλια των 9 χιλιοστών, πολυβόλα, αλλά και ένα όπλο με σφραγίδα της ΕΛ.ΑΣ, που εκλάπη προφανώς από αστυνομικό, διακρίνονται στο υλικό που ...






Πιστόλια των 9 χιλιοστών, πολυβόλα, αλλά και ένα όπλο με σφραγίδα της ΕΛ.ΑΣ, που εκλάπη προφανώς από αστυνομικό, διακρίνονται στο υλικό που αναρτήθηκε στα social media
Βίντεο-σοκ από συμμορίες Ρομά που χθες το βράδυ έκαναν επίδειξη ισχύος για το ποιος θα επικρατήσει στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους, στη Δυτική Αττική.

Στο υλικό που παρουσιάζει το protothema.gr, φαίνονται νεαροί Ρομά, αρματωμένοι, να σηκώνουν τα όπλα και να πυροβολούν στον αέρα, αδιαφορώντας προφανώς για τις συνέπειες των πράξεών τους.





Πιστόλια των 9 χιλιοστών, πολυβόλα (διακρίνεται και ένα ούζι), αλλά και ένα όπλο με σφραγίδα της ΕΛ.ΑΣ που εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι έχει κλαπεί από κάποιον συνάδελφό τους, χωρίς όμως να μπορούν να προσδιορίσουν πότε και από ποιον, «κροταλίζουν» κάθε βράδυ με τους κουμπουροφόρους να «διαφημίζουν» τις πράξεις τους σε stories στα social media και να συμπεριφέρονται σαν να είναι υπεράνω νόμου.





Οι πληροφορίες λένε ότι ο πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ συμμορίας που διακινεί όπλα και ναρκωτικά στη ζώνη των δυτικών προαστίων και μιας άλλης που δραστηριοποιείται στις ληστείες και τις αρπαγές χρηματοκιβωτίων.

«Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Αισθανόμαστε αβοήθητοι και ξεχασμένοι. Αν η πολιτεία δεν παρέμβει είναι σίγουρο ότι μετά τον μικρό Μάριο θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα» λέει στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.