Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...;;; «Λάθος στο σύστημα πλοήγησης» είπε ο Έλληνας Αστυνομικός στις τουρκικές αρχές που τον συνέλαβαν,,,

Ελεύθεροι, με τον όρο να μην φύγουν από την χώρα, αφέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας οι δύο Έλληνες που συνελήφθησαν την Κυριακή στα ελληνοτουρ...





Ελεύθεροι, με τον όρο να μην φύγουν από την χώρα, αφέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας οι δύο Έλληνες που συνελήφθησαν την Κυριακή στα ελληνοτουρκικά σύνορα, από τούρκους στρατιωτικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, ο αστυνομικός και η σύντροφός του, που μεταφέρθηκαν στο δικαστικό μέγαρο, αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο απαγορεύεται να φύγουν προς το παρόν από την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, η Haber Turk αναφέρει πως «μετά από τις ανακρίσεις, και τα δύο πρόσωπα που οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου αφέθηκαν ελεύθερα».

Παράλληλα, τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι συνεχίζεται η έρευνα στα κινητά τους και στα αντικείμενα που κατασχέθηκαν.

Τι είπε ο έλληνας αστυνομικός στην ανάκριση

Ο Έλληνας αστυνομικός Μανώλης Βαλασούδης στη ανάκριση από τις τουρκικές αρχές, δήλωσε ότι μπήκαν στην Τουρκία από τη Συνοριακή Πύλη İpsala και ισχυρίστηκε ότι μετέβησαν στο κέντρο της Αδριανούπολης, όπου και έκαναν τα ψώνια τους.

Εξηγώντας πώς βρέθηκαν στην απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη, ο έλληνας αστυνομικός το απέδωσε σε λάθος στο σύστημα πλοήγησης. Όπως είπε, είχε δύο εναλλακτικές επιλογές προκειμένου να ακολουθήσει, διαλέγοντας τελικώς την πιο σύντομη διαδρομή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τους σταματήσει η χωροφυλακή και να τους συλλάβει. «Είχαμε έρθει να ψωνίσουμε, δεν είχαμε άλλο σκοπό» είπε χαρακτηριστικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.