Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: Γονείς χαστούκισαν την έφηβη κόρη τους και τους κατήγγειλε για κακοποίηση

«Φοβάμαι, έχω πέσει θύμα κακοποίησης», ήταν το μήνυμα που έστειλε στο Χαμόγελο του Παιδιού - Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή επιβλήθ...





«Φοβάμαι, έχω πέσει θύμα κακοποίησης», ήταν το μήνυμα που έστειλε στο Χαμόγελο του Παιδιού - Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή επιβλήθηκε στους κηδεμόνες της 15χρονης

Για ένα χαστούκι, κατήγγειλε τους ίδιους τους γονείς της μια έφηβη στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου στη Μαγνησία, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να καταδικαστούν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή!

Η 15χρονη μαθήτρια έστειλε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στο 1056 μήνυμα, στο οποίο ανέφερε «Φοβάμαι, έχω πέσει θύμα κακοποίησης». Μετά από εισαγγελική παραγγελία, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν το κορίτσι, το οποίο κατήγγειλε ότι οι δύο 48χρονοι γονείς την χτυπούν κι έτσι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Την Παρασκευή, η υπόθεση εκδικάστηκε από το Αυτόφωρο και οι δύο γονείς υποστήριξαν ότι η κόρη τους τους έβρισε όταν της είπαν ότι θέλουν να σπουδάσει και να πάρει πτυχίο Αγγλικών κι έτσι την χαστούκισαν. Απέδωσαν, μάλιστα, την συμπεριφορά της στην εφηβική ηλικία. Ωστόσο, το δικαστήριο τους καταδίκασε και έδωσε εντολή στην κοινωνική υπηρεσία να ερευνήσει τις συνθήκες διαβίωσης της 15χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.