Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον ράπερ που ποζάρει με όπλα – Το ένα μοιάζει με υπηρεσιακό

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media και δείχνει γνωστό ράπερ να έχει στη ζώνη του παντελονιού του...







Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media και δείχνει γνωστό ράπερ να έχει στη ζώνη του παντελονιού του πιστόλια. Το ένα από αυτά μάλιστα μοιάζει με υπηρεσιακό όπλο της Αστυνομίας.

Στις εικόνες που σας παρουσιάζει το enikos.gr διακρίνεται ο ράπερ να ποζάρει επιδεικτικά στον φακό, έχοντας περασμένα τα τρία πιστόλια στη ζώνη του, ενώ διασκεδάζει μέσα σε ένα κλαμπ.



Γύρω του βρίσκονται δεκάδες άλλα άτομα, εκείνος όμως όχι μόνο δεν φαίνεται να ενοχλείται από την παρουσία τους, αλλά δείχνει να υπερηφανεύεται για τα όπλα που φέρει πάνω του. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι το ένα από τα πιστόλια είναι 9αρι Glock, με σφραγίδα του έχει μεγάλη ομοιότητα με αυτήν που φέρουν τα υπηρεσιακά όπλα της ΕΛ.ΑΣ. Γι’ αυτό και η αστυνομία θα πραγματοποιήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει αν πράγματι πρόκειται για υπηρεσιακό όπλο και πώς βρέθηκε στην κατοχή του. Στο πλαίσιο αυτό, θα καλέσει τον γνωστό ράπερ για να δώσει εξηγήσεις. Βεβαίως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να πρόκειται για ρέπλικες.

Σημειώνεται ότι το βίντεο ανέβηκε στα social media του ράπερ και στη συνέχεια κατέβηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.