Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Το Πολεμικό Ναυτικό απαλλάσσει από τα καθήκοντά τους όσους αρνούνται να εμβολιαστούν

Συνολικά 5.731 ναύτες ενεργού υπηρεσίας δεν έχουν εμβολιαστεί Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ απαλλάσσει από τα καθήκοντά τους, τους ναύτες που...







Συνολικά 5.731 ναύτες ενεργού υπηρεσίας δεν έχουν εμβολιαστεί

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ απαλλάσσει από τα καθήκοντά τους, τους ναύτες που αρνούνται να εμβολιαστούν κατά της COVID-19, αλλά δεν θα προχωρήσει σε δυσμενή απόλυση από την υπηρεσία κατά του οποιουδήποτε για την απόφασή του να αγνοήσει μία άμεση στρατιωτική διαταγή, όπως αυτή του εμβολιασμού, σύμφωνα με το POLITICO.

Συνολικά 5.731 ναύτες ενεργού υπηρεσίας δεν έχουν εμβολιαστεί, ενώ αξιωματικοί του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού εκτιμούν ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι πιθανό ότι δεν θα υπακούσουν στη σχετική διαταγή μερικές εβδομάδες μετά τη λήξη της προθεσμίας της 28ης Νοεμβρίου για τον πλήρη εμβολιασμό τους.

«Αν ένας ναύτης λάβει τη δόση εμβολίου θα το εκτιμήσουμε αυτό και θα κάνουμε κάθε προσπάθεια για να τον διατηρήσουμε σε υπηρεσία», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υποναύαρχος Τζέιμς Γουότερς, διευθυντής του αρμόδιου γραφείου του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, για τα σχέδια και την πολιτική του στρατιωτικού προσωπικού.

Συνολικός αριθμός 336.000 ναυτών έχουν εμβολιαστεί, στο πλαίσιο ενός μαζικού εγχειρήματος, το οποίο, σύμφωνα με την ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού ήταν απαραίτητο προκειμένου να διατηρηθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα των πλοίων στη διάρκεια των επιχειρησιακών αποστολών τους. Οι ναύτες εντός των πλωτών μονάδων του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού εργάζονται σε συνθήκες με μικρές αποστάσεις για χρονικό διάστημα μηνών, που απαιτεί η ολοκλήρωση μιας αποστολής ενός πολεμικού πλοίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.