Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΓΚΑΣ! Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας ο Ελληνόψυχος Τρύφωνας Μπουγάς! Άνοιξε πόρτα στον επόμενο...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, Ο ΤΡΥΦΩΝ ΜΠΟΥΓΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛ...




ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, Ο ΤΡΥΦΩΝ ΜΠΟΥΓΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ:

 Καλλιθέα 9-12-2021 Κοινοποίηση : Προς Πρόεδρο Δ.Σ. Κύριο Δήμαρχο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας 


 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ 


Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την παραίτησή μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Καλλιθέας και σας εξουσιοδοτώ προκειμένου να προχωρήσετε στις άμεσες διαδικασίες για την αντικατάστασή μου, βάσει των προβλεπόμενων διατάξεων του νόμου. 

Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, το έπραξα με μοναδικό γνώμονα να υπηρετώ και να προασπίζω το συμφέρον των συμπολιτών μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους. 


Η ενασχόληση μου με τα κοινά του Δήμου που μεγάλωσα είναι ανιδιοτελής και δεν γίνεται ούτε για ίδιον όφελος, ούτε για την δική μου προβολή. Στη συνέλευση των υποψηφίων και νεολαίων της δημοτικής πατριωτικής παράταξης μας, η απόφαση μου, να παραιτηθώ, έγινε ομόφωνα αποδεκτή. 


Με την αντικατάστασή μου, στόχος μου είναι τόσο η εκπαίδευση νέων προσώπων, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις ζυμώσεις της, αλλά και η απρόσκοπτη προετοιμασία, για τον καταρτισμό τόσο σε έμψυχο δυναμικό, όσο και σε γνώση, ενός δυνατού ψηφοδελτίου, στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. 


 Παραμένω στις επάλξεις και στη διάθεση κάθε Έλληνα συμπολίτη μας, προκειμένου να σταθούμε δίπλα του σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Μετά τιμής Μπουγάς Τρύφων Δημοτικός Σύμβουλος.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.