Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Και δεν είναι ο μόνος... Χειροπέδες από την ΕΛ.ΑΣ. σε Ιρακινό με πλαστά έγγραφα

Πλαστά έγγραφα των ρουμανικών αρχών, είχε προμηθευτεί έναντι αμοιβής ένας νεαρός από το Ιράκ για να μπορέσει να ταξιδέψει σε χώρα της κεντρ...







Πλαστά έγγραφα των ρουμανικών αρχών, είχε προμηθευτεί έναντι αμοιβής ένας νεαρός από το Ιράκ για να μπορέσει να ταξιδέψει σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης.

Δεν πραγματοποίησε όμως το όνειρό του, καθώς έπεσε σε τυχαίο αστυνομικό μπλόκο στο κέντρο της Αθήνας. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, τον σταμάτησαν για έλεγχο εγγράφων στη συμβολή των οδών Πατησίων και Στουρνάρη. Ο νεαρός τους έδειξε ταυτότητα και διαβατήριο των ρουμανικών αρχών, αλλά τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά, δεν ταίριαζαν με πολίτες της Βαλκανικής χώρας.

Ήταν μελαμψός, είχε μαύρα μαλλιά, κάτι που κίνησε της υποψίες των αστυνομικών που ζήτησαν από τον ύποπτο περισσότερες πληροφορίες για την πόλη που γεννήθηκε, και τότε άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο, και βρήκαν στην τσέπη του ένα διαβατήριο του Ιράκ με τα πραγματικά του στοιχεία. Ο 25χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι είχε αγοράσει την πλαστή ταυτότητα και το διαβατήριο, 300 ευρώ από έναν άγνωστο στην Ομόνοια.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.