Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ... Με Σήμα των Αμερικανών επίθεση κατά των Τούρκων στην Συρία!

   Η πρώτη επίθεση σε τουρκική στρατιωτική βάση στη Συρία από συνεργαζόμενους με τους Αμερικάνους μαχητές. Σήμα των Αμερικανών για επίθεση ...

  





Η πρώτη επίθεση σε τουρκική στρατιωτική βάση στη Συρία από συνεργαζόμενους με τους Αμερικάνους μαχητές.

Σήμα των Αμερικανών για επίθεση κατά των Τούρκων στην Συρία μετά την επιχείρηση κατά τουρκικής στρατιωτικής βάσης από μαχητές υποστηριζόμενους από τις ΗΠΑ;

Τουρκική στρατιωτική βάση στη Συρία δέχτηκε επίθεση από μαχητές που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύουν τα συριακά μέσα ενημέρωσης, μια ομάδα μελών των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, «υποστηριζόμενη από Αμερικανούς μισθοφόρους», διείσδυσε στην περιοχή της τουρκικής στρατιωτικής βάσης και πραγματοποίησε μια «άνευ προηγουμένου» επίθεση εκεί, «η οποία ήταν απάντηση στην πρόσφατη επίθεση από φιλότουρκους τρομοκράτες σε αμερικανική στρατιωτική συνοδεία», αναφέρει το πρακτορείο Avia.pro.

«Μια ομάδα ειδικών δυνάμεων των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων διεξήγαγε σήμερα επιχείρηση διείσδυσης σε τουρκική στρατιωτική βάση στην περιοχή Αζίζ στην περιοχή της πόλης Τελ Ταμρ στη βορειοδυτική επαρχία Αλ Χασάκα. Μαχητές της ομάδας Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων διείσδυσαν σε τουρκική βάση, όπου σημειώθηκαν συγκρούσεις με Τούρκους στρατιώτες για μια ώρα», τονίζεται.


Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα εκατέρωθεν.


«Μετά την επίθεση, οι τουρκικές δυνάμεις που σταθμεύουν στη βάση της επίθεσης διέταξαν μαχητές και ομάδες που δρουν στην περιοχή να θέσουν τις δυνάμεις τους σε κατάσταση συναγερμού και να αναζητήσουν την ομάδα που πραγματοποίησε την επίθεση», αναφέρει το Συριακό Κέντρο Παρακολούθησης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αυτή είναι στην πραγματικότητα η πρώτη επίθεση σε τουρκική στρατιωτική βάση στη Συρία από συνεργαζόμενους με τους Αμερικάνους μαχητές.

Αυτό μπορεί να σημαίνει την αλλαγή της στάσης των ΗΠΑ στην περιοχή.

Ειδικοί σημειώνουν ότι η κατάσταση σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να γίνει πολύ σοβαρή και τα τουρκικά στρατεύματα ή οι φιλοτουρκικές δυνάμεις να ξεκινήσουν συγκρούσεις με τον αμερικανικό στρατό.


ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.