Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κούρδοι αντάρτες σκότωσαν Κούρδο συνεργάτη του εχθρού

Ο αδερφός του πρώην προέδρου της τοπικής κομματικής οργάνωσης του ΑΚΡ- περιοχής Τζίζρε σκοτώθηκε σε ένοπλη επίθεση Ο Ταχίρ Γκιουβέν, αδελφό...







Ο αδερφός του πρώην προέδρου της τοπικής κομματικής οργάνωσης του ΑΚΡ- περιοχής Τζίζρε σκοτώθηκε σε ένοπλη επίθεση

Ο Ταχίρ Γκιουβέν, αδελφός του Τζιχάν Γκιουβέν-πρώην προέδρου της οργάνωσης του AKP, , σκοτώθηκε σε ένοπλη επίθεση στην περιοχή Τζίζρε του Σιρνάκ.

Στην οδό Μερτζάν της συνοικίας Τζούντι της πόλης Τζίζρε, η πορεία του αυτοκινήτου στο οποίο βρισκόταν ο Γκιουβέν , κόπηκε από άγνωστο άτομο ή άτομα. Ο Γκιουβέν εκεί τραυματίστηκε από τα πυρά που δέχθηκε από τους επιτιθέμενους. Εφθασε επιτόπου ασθενοφόρο το οποίο διαπίστωσε πως ο Γκιουβέν είχε πεθάνει.
……………

Έγινε γνωστό ότι ο Ταχίρ Γκιουβέν, μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του, πρώην Πρόεδρο της Περιφέρειας του AKP, Τζιχάν Γκιουβέν, συμμετείχαν ενεργά στις κομματικές δραστηριότητες και ήταν ένας από τους επικεφαλής της οικογένειας Μεμάν, η οποία είναι γνωστή για την εγγύτητά της με το ΑΚΡ στην περιοχή.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/eski-akp-cizre-ilce-baskaninin-kardesi-silahli-saldirida-olduruldu-1890138

Σχ. https://tourkikanea.gr: Όπως αναφέρει ο Γιαγίλαλι ο ίδιος ο θανών ήταν από τους κατεξοχήν συνεργάτες του τουρκικού στρατού στην περιοχή.

Φαίνεται λοιπόν πως οι Κούρδοι αντάρτες κάτι τέτοια δεν τα συγχωρούν.

Στην φωτογραφία μαζί με τον αφέντη του…


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.