Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο... Προέρχεται από οικογενειακή φίλη του...!!!

Δεν έχει τέλος ο σάλος που έχει ξεσπάσει από τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σχετικά με τη διαρροή ροζ βίντεο. Έπειτα απ...





Δεν έχει τέλος ο σάλος που έχει ξεσπάσει από τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σχετικά με τη διαρροή ροζ βίντεο.

Έπειτα από την αρχική καταγγελία, ανοίγουν κι άλλα στόματα για τη δράση του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, ενώ πολλές κοπέλες που είχαν ερωτική σχέση μαζί του, πανικοβλημένες άρχισαν την αναζήτηση.

Το πρωί της Τρίτης, ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, πως έχει στα χέρια του μία νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία μάλιστα είναι πολύ σοβαρή και προέρχεται από οικογενειακή του φίλη.

“Χτες το βράδυ είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο πρόσωπο και μάλιστα πολύ αργά. Πραγματικά είδα μία κοπέλα σε απελπισία. Έκλαιγε… Μία νέα κοπέλα” ανέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ο οποίος σημείωσε πως πρόκειται για νέα βίντεο και φωτογραφίες τα οποία έχουν διαρρεύσει μεταγενέστερα από την αρχική καταγγελία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.