Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απάτες: 68χρονη «γλέντησε» επιτήδειους που της τηλεφώνησαν για δήθεν τροχαίο – ΒΙΝΤΕΟ

Μία 68χρονη δέχθηκε πριν από λίγες ημέρες το κλασικό πλέον τηλεφώνημα για δήθεν τροχαίο του παιδιού της. Οι επιτήδειοι της ζητούσαν ένα τερ...







Μία 68χρονη δέχθηκε πριν από λίγες ημέρες το κλασικό πλέον τηλεφώνημα για δήθεν τροχαίο του παιδιού της. Οι επιτήδειοι της ζητούσαν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για το υποτιθέμενο χειρουργείο που έπρεπε να υποβληθεί η κόρη της, κατά το οποίο θα της τοποθετούσαν “χρυσές” λάμες και “χρυσά” καρφιά στο πόδι.

Όμως οι επιτήδειοι λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Η 68χρονη Ευγενία κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για απάτη και αποφάσισε να το διασκεδάσει.

Μία κοπέλα παρίστανε την κόρη της κυρίας Ευγενίας, κλαίγοντας στο τηλέφωνο της έλεγε ότι έσπασε το πόδι της.
  • Μαμάαααα…
  • Παιδί μου, θα βρούμε λύση, θα βρούμε λύση, μην κλαις. Θα βρούμε λύση, ο γιατρός είναι καλός. Θα συνεννοηθώ εγώ. Με τον γιατρό να μιλάω.
  • Πολύ καλός ο γιατρός, ό,τι σου πει ο γιατρός κάνε το μαμά…
  • Αυτό θα κάνω, αυτό θα κάνω παιδί μου, αυτό. Μην κλαις, μην στεναχωριέσαι
Μετά το τηλέφωνο πήρε ο “γιατρός”, ο οποίος ζήτησε από την κ. Ευγενία 23.000 ευρώ για να βάλει χρυσές λάμες και χρυσά καρφιά, προκειμένου να σώσει το πόδι της κόρης της.

«Είστε μητέρα και εγώ είμαι μπαμπάς, αλλά σαν ορθοπεδικός γιατρός, πρέπει να σας πω ότι ο μοναδικός τρόπος για να περπατάει η κόρη σας σαν πριν, πρέπει να της βάλουμε μέσα από τον αστράγαλο μέχρι πάνω στο γόνατο 3 χρυσές λάμες και 4 χρυσινά (χρυσά) καρφιά. Μπορούμε να κάνουμε αυτό το χειρουργείο; Από το ΙΚΑ μου ζητήσανε 23.000 ευρώ» ανέφερε ο υποτιθέμενος γιατρός.

«Ο Χριστός και η Παναγία» απάντησε η 68χρονη, με τον “γιατρό” να συνεχίζει το θέατρο. «Πάρα πολλοί άνθρωποι παραμένουν ανάπηροι για αυτό το λόγο» είπε.

Η κ. Ευγενία συνέχιζε να διασκεδάζει με το τηλεφώνημα και προσποιουμένη την πανικόβλητη, ξεκίνησε να κάνει παζάρια με τον υποτιθέμενο γιατρό, για να ρίξει την τιμή του χειρουργείου, προτείνοντας τη χρήση πιο οικονομικού υλικού.
  • Εγώ θα κάνω το χειρουργείο, αλλά πώς μπορώ να πάρω από το ΙΚΑ αυτές τις λάμες, αν δεν μπορώ να πάρω από το ΙΚΑ αυτές τι λάμες, τι να της βάλω μέσα κυρία μου;
  • Βάλτε κάτι άλλο πιο οικονομικό. Δεν έχει το νοσοκομείο κάτι;
  • Ζητήσαμε από το ΙΚΑ, 23.000 ευρώ.
  • Χριστός και Παναγία. 23.000 ευρώ ποιος έχει σήμερα χριστιανέ μου; Τι λέτε τώρα;
  • Αυτά τα λεφτά δεν πάνε ούτε για εμένα, ούτε για το νοσοκομείο. Θα της βάλουμε μέσα κυρία μου πλατίνες. Χρυσινές (χρυσές) λάμες και χρυσινά (χρυσά) καρφιά για να κρατάμε το κόκαλο.
Η 68χρονη κατέγραψε όλο το τηλεφώνημα με τους επιτήδειους απατεώνες με το κινητό της. Μάλιστα προσπαθούσε να αποσπάσει όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούσε για να απευθυνθεί στην αστυνομία.

«Είχα ακούσει διάφορες τέτοιες περιπτώσεις κι ήθελα να δω πού θα το πάνε και ήθελα, κάνοντας τους παζάρια, να ενδώσουν κι αυτοί να μου πουν πόσα έχετε πόσα μπορείτε να δώσετε και να τους πω ρε παιδί μου έχω 5.000, πού να έρθω να σας τα δώσω και να πάω με την αστυνομία και για αυτό τους έκανα παζάρια για να φανώ πιο πιστευτή» σημείωσε χαρακτηριστικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.