Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατερίνη: Πέθανε από κορονοϊό 63χρονη καθαρίστρια δημοτικού σχολείου

Μία 63χρονη καθαρίστρια σε δημοτικό σχολείο της Κατερίνης άφησε την τελευταία της πνοή νικημένη από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες το...







Μία 63χρονη καθαρίστρια σε δημοτικό σχολείο της Κατερίνης άφησε την τελευταία της πνοή νικημένη από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά της covid-19. Η ίδια μάλιστα φέρεται να κόλλησε τον ιό εκτός σχολικού περιβάλλοντος και είχε τεθεί σε καραντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα επιβεβαιώθηκαν πέντε κρούσματα κορονοϊού σε καθαρίστριες του δήμου Κατερίνης, οι τέσσερις εκ των οποίων ήταν μη εμβολιασμένες.

Μιλώντας στο thesstoday η πρόεδρος του Σωματείου καθαριστριών ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων Ν. Πιερίας, κυρία Κική Παπανικολάου, σημείωσε πως στην περίπτωση θετικού κρούσματος σε καθαρίστρια ενός σχολείου υπάρχει προσωπικό ασφαλείας που καλύπτει τις ανάγκες. Μάλιστα πρόσθεσε πως στην περίπτωση των εκπαιδευτικών και των καθαριστριών ενός σχολείου, αν βρεθεί θετικό κρούσμα στη μονάδα δεν τίθενται σε καραντίνα, απλά παρακολουθούνται και υποβάλλονται σε τεστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.