Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το πάνε για ΒΕΝΤΕΤΑ... Κρήτη: Επεισόδιο με φόντο την γυναικοκτονία της 47χρονης στο Πάνορμο το περασμένο καλοκαίρι

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο και το Μυλοπόταμο, μετά από θερμό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (5...







Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο και το Μυλοπόταμο, μετά από θερμό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (5/12) στον Πάνορμο, με φόντο την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο με θύμα μια 47χρονη γυναίκα.

Ειδικότερα, σύμφωνα το neakriti.gr, ο γιος της 47χρονης, που τον περασμένο Αύγουστο δολοφονήθηκε από τον 49χρονο συγχωριανό της, φέρεται να λογομάχησε έντονα με τον γιο του φερόμενου ως δράστη, στην περιοχή του Ρουμελί.

Οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια ενώ στη συνέχεια -και ενώ όλοι πίστευαν ότι το επεισόδιο είχε σταματήσει-, ο γιος της 47χρονης, μετέβη στον Πάνορμο έξω από το σπίτι του γιου του φερόμενου ως δράστη και κρατώντας όπλο, άνοιξε πυρ χρησιμοποιώντας άσφαιρα φυσίγγια.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας από το Ρέθυμνο και το Μυλοπόταμο, όπου μετά από έρευνα στο σπίτι του γιου του θύματος, βρέθηκε το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Αυτή την ώρα άνδρες της ΕΛΑΣ, βρίσκονται «επί ποδός» για την αποφυγή τυχόν νέου επεισοδίου, ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας της 47χρονης γυναίκας, είχε καταλήξει νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, λίγες ημέρες μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.