Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πεντέλη: Σπεύδουν άνδρες της ΕΚΑΜ για τον 23χρονο με το τσεκούρι... Απειλεί να αυτοκτονήσει αφού τρομοκράτησε τους πάντες...

Την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσε ένας νεαρός στην Πεντέλη, ο οποίος βρίσκεται στην ταράτσα του σπιτιού του και απειλεί να αυτ...





Την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσε ένας νεαρός στην Πεντέλη, ο οποίος βρίσκεται στην ταράτσα του σπιτιού του και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Νωρίτερα, κρατώντας ένα τσεκούρι, απείλησε να σκοτώσει τον πατέρα του και στη συνέχεια ανέβηκε στην ταράτσα, πετώντας πράγματα στους περαστικούς.

Άκαρπες παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα οι προσπάθειες να πειστεί ο 23χρονος, που κρατάει τσεκούρι, ώστε να κατέβει από την ταράτσα του σπιτιού στην Πεντέλη, όπου έχει ανέβει εδώ και περίπου μία ώρα.

 Σύμφωνα με νέες πληροφορίες στο σημείο σπεύδουν άνδρες της ΕΚΑΜ.

Το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη σε σπίτι επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Έπειτα από επεισόδιο με μέλη της οικογένειάς του, ο 23χρονος ανέβηκε πάνω στην ταράτσα, κρατώντας τσεκούρι και παράλληλα εκτόξευε κεραμίδια.

Από την πρώτη στιγμή, μετέβησαν στην περιοχή αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, ενώ αναμενόταν και ο γιατρός που παρακολουθεί τον 23χρονο, ο οποίος στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.