Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κύκλωμα ελληνοποιήσεων: Θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης κόρης του “εγκεφάλου”

Συνέχεια αποκαλύψεων για την υπόθεση του μεγάλου κυκλώματος με τις ελληνοποιήσεις, στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικοί. Η υπόθεση προσλα...







Συνέχεια αποκαλύψεων για την υπόθεση του μεγάλου κυκλώματος με τις ελληνοποιήσεις, στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικοί. Η υπόθεση προσλαμβάνει διαστάσεις θρίλερ, καθώς, όπως προκύπτει από νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η κόρη του “εγκεφάλου” αγνοείται από το 2017.

Ο “εγκέφαλος” του κυκλώματος είναι ένας 60χρονος, ιδιώτης πλέον, ο οποίος φέρεται να επισκεπτόταν τα αστυνομικά τμήματα και να μεσολαβούσε, προκειμένου να δίνονται πλαστά έγγραφα σε Αλβανούς κακοποιούς. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το mega, το 2017, η 17χρονη τότε κόρη του είχε εξαφανιστεί και η υπόθεση είχε βρεθεί στο επίκεντρο τηλεοπτικών εκπομπών. Μάλιστα, ο ίδιος ο 60χρονος είχε δηλώσει ότι η κόρη του είχε πέσει θύμα ύποπτων κυκλωμάτων, που σχετίζονται με εμπόριο όπλων και ναρκωτικών.

Τα ίχνη του κοριτσιού δεν βρέθηκαν ποτέ και έως σήμερα παραμένει αγνοούμενη. Ωστόσο, πλέον γίνεται νέα έρευνα για την υπόθεση εξαφάνισης του κοριτσιού υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων με το κύκλωμα ελληνοποιήσεων. Προκύπτουν ερωτήματα για το τι μπορεί να είχε συμβεί στην 17χρονη και εάν η εξαφάνισή της συνδέεται με κάποιο τρόπο με τη δράση του κυκλώματος με τα πλαστά διαβατήρια.

Σημειώνεται ότι και ο γιος του 60χρονου “εγκεφάλου” είναι κατηγορούμενος για συμμετοχή στο ίδιο κύκλωμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.