Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΑΧ στην τουρκία.... Ενώ τελειώνουν και τα φάρμακα... Για «προβοκάτορες» μιλά η κυβερνητική Yeni Safak... !!!

Ο τίτλος της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Yeni Safak είναι ενδεικτικός: «Προβοκάτορες στο προσκήνιο: Τώρα καλούν τον κόσμο στους δρόμους, χρ...





Ο τίτλος της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Yeni Safak είναι ενδεικτικός: «Προβοκάτορες στο προσκήνιο: Τώρα καλούν τον κόσμο στους δρόμους, χρησιμοποιώντας το δολάριο ως δικαιολογία».

Η εφημερίδα υποστηρίζει πως «χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την αύξηση της ισοτιμίας του δολαρίου, κάποιοι προβοκάτορες ανέλαβαν δράση σε Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη» συμπληρώνοντας πως επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να μπουν τέλος σε διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσω κοινωνικών δικτύων χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Ελλείψεις σε εκατοντάδες φάρμακα

Ελλείψεις παρουσιάζονται και σε εκατοντάδες φάρμακα που εισάγονται από το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων ινσουλίνη, φάρμακα για τη ΧΑΠ, χοληστερίνης αλλά και αντιβιοτικά για παιδιά, δημιουργώντας και προβλήματα στην ομαλή εξυπηρέτηση των καταναλωτών και παρέμβαση του εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα τα ελεγχόμενα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, «σφυρίζουν» αδιάφορα, για τα σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα που δημιουργεί σε μεγάλο μέρος της τουρκικής κοινωνίας, η συνεχιζόμενη κατρακύλα της αξίας του εθνικού νομίσματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.