Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Ήταν θετικός στον κορονοϊό και πήγε σε ΚΕΠ με το αρνητικό test του γιου του

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από άνδρα στην Πάτρα ο οποίος, παρότι γνώριζε ότι νοσούσε από κορονοϊό, κυκλοφορούσε κανονικά, πηγαίνοντας μάλιστα μέ...







Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από άνδρα στην Πάτρα ο οποίος, παρότι γνώριζε ότι νοσούσε από κορονοϊό, κυκλοφορούσε κανονικά, πηγαίνοντας μάλιστα μέχρι και στα ΚΕΠ, για τη βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής του.

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές της εβδομάδας στο ΚΕΠ Παραλίας, με τον άνδρα να εντοπίζεται χάρη στην επιμονή και τον εξονυχιστικό έλεγχο στον οποίο προέβησαν οι υπάλληλοι της υπηρεσίας.
Συγκεκριμένα, όταν του ζήτησαν να τους δείξει το rapid test για να μπει μέσα στον χώρο, όπως προβλέπεται, ο άνδρας τους έδωσε εκείνο του γιου του, ο οποίος ήταν αρνητικός στον κορονοϊό.

Πώς τον “τσίμπησαν” οι υπάλληλοι του ΚΕΠ στην Πάτρα

Οι εργαζόμενοι στο ΚΕΠ επέμειναν και του ζήτησαν τον ΑΜΚΑ του. Εκείνος υποστήριξε πως δεν θυμάται τον αριθμό και τότε του ζητήθηκε η αστυνομική ταυτότητα, την οποία και επέδειξε.

Με αυτόν τον τρόπο προέκυψε ότι το τεστ που προσκόμισε δεν ήταν δικό του, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε, μέσω των συστημάτων του ΚΕΠ πως την ίδια ημέρα είχε κάνει και ο ίδιος rapid test το οποίο ήταν θετικό.

Αμέσως ενημερώθηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε τις Αρχές, ενώ ο άνδρας, όπως ήταν λογικό, απομακρύνθηκε από το ΚΕΠ.

Πηγή πληροφοριών: tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.