Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι χώρες με το ακριβότερο και φθηνότερο Internet στον κόσμο – Η θέση της Ελλάδας

Οι περισσότερα από εμάς περνάμε μέρος του χρόνου μας στο Διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν 4,66 δισεκατομμύρια ενεργοί χρήστες του Δ...







Οι περισσότερα από εμάς περνάμε μέρος του χρόνου μας στο Διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν 4,66 δισεκατομμύρια ενεργοί χρήστες του Διαδικτύου παγκοσμίως – σχεδόν το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού.




Πόσο κοστίζει η χρήση του Διαδικτύου; Για να δούμε πώς ανεβαίνουν οι τιμές των ευρυζωνικών συνδέσεων, ανακαλύψαμε πού κοστίζει περισσότερο και λιγότερο η πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Νέα έρευνα του comparethemarket.com αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα κατατάσσεται στην 49η θέση παγκοσμίως στη λίστα με τις ακριβότερες χώρες για ευρυζωνικές συνδέσεις, κοστίζοντας κατά μέσο όρο 32,97€ το μήνα, που είναι φθηνότερο από την Ισπανία (38,71€).

Η Αιθιοπία είναι πιο ακριβή από οποιαδήποτε άλλη χώρα, με το κόστος σύνδεσης να βρίσκεται στα 307,84£ το μήνα, ακολουθούμενη από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 71,75£ και το Κατάρ με 64,85£. Αντιθέτως, δεν θα βρείτε φθηνότερη τιμή από της Ουκρανίας με 4,42£ τον μήνα, αλλά και τη Ρωσία με κόστος 5,02£.

Ωστόσο, αν αναρωτιέστε πώς συγκρίνεται η Ελλάδα με άλλες χώρες της Ευρώπης, τότε μπορεί να εκπλαγείτε αν μάθετε ότι η Ελλάδα κατατάσσεται στην 15η θέση ως η πιο ακριβή χώρα για πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.