Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ...!!! Τουρκικό f-16 «αναχαίτισε» τζετ επιχειρηματία που προσπαθούσε να μεταφέρει χρήματα στο εξωτερικό...!!!

Μέχρι και αναφορές κυκλοφόρησαν στην Τουρκία για αναχαίτιση ιδιωτικού τζετ επιχειρηματία από τουρκικά F-16 καθώς οι πληροφορίες τον ήθελαν...





Μέχρι και αναφορές κυκλοφόρησαν στην Τουρκία για αναχαίτιση ιδιωτικού τζετ επιχειρηματία από τουρκικά F-16 καθώς οι πληροφορίες τον ήθελαν να επιχειρεί να βγάλει χρήματα στο εξωτερικό! Η Τουρκία είναι σε σοβαρή κρίση και σήμερα πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη του Κεντρικού Τραπεζίτη με διοικητές τραπεζών.

Ο Κεντρικός Τραπεζίτης κάλεσε χθες όλους τους διοικητές της Τουρκίας σε μια έκτακτη σύσκεψη για να εξετάσουν την κατάσταση, προκαλώντας νέα αναστάτωση στη χώρα.

Σύμφωνα με τον Σκάι, υπάρχει ανησυχία μετά την απόφαση του διοικητή, ενώ συνεχίζεται η έντονη φημολογία ενόψει και της αυριανής ημέρας.

Μεγάλος επιχειρηματίας-κατασκευαστής διέψευσε μάλιστα τις πληροφορίες που ήθελαν να βγάζει τα χρήματα του στο εξωτερικό με το ιδιωτικό του αεροσκάφος. Οι πληροφορίες έφεραν να «αναχαιτίζεται» το ιδιωτικό του τζετ από τουρκικά μαχητικά F-16.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι η τουρκική λίρα συνέχιζε την υποτίμηση της 2% έναντι του δολαρίου και του ευρώ.

Παράλληλα ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί δήλωσε ότι «δεν μας έριξαν με πραξικόπημα, δεν μας ρίξουν οι καμιζάκι του συναλλάγματος. Δεν θα επιτρέψουμε αυτούς που διαδηλώνουν για να παραιτηθεί η κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.