Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη στη Βρετανία: Κρατούσε αιχμάλωτη έφηβη και την βίαζε

Ο Τάιλερ Μπράουν συνελήφθη αφού το θύμα του βρέθηκε στο δρόμο, φορώντας μόνο τα εσώρουχα, τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο 20χρονος καταδικάστη...







Ο Τάιλερ Μπράουν συνελήφθη αφού το θύμα του βρέθηκε στο δρόμο, φορώντας μόνο τα εσώρουχα, τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο 20χρονος καταδικάστηκε για βιασμό, τραυματισμό και επίθεση με πρόκληση σωματικής βλάβης και καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

 Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Μπράουν κλείδωσε το κορίτσι στο σπίτι του και πήρε το κινητό της, ώστε να μην μπορεί να καλέσει για βοήθεια.

«Φρικτή κακοποίηση»

Σύμφωνα με το BBC, μεταξύ άλλων της μαχαίρωσε και της έκοψε χέρια και πόδια, ενώ έσπασε ένα ποτήρι αποχυμωτή στο πρόσωπό της. Η νεαρή γυναίκα αναγκάστηκε να φροντίσει μόνη τα τραύματα χρησιμοποιώντας ένα καλσόν και λαστιχάκια για τα μαλλιά σαν αυτοσχέδιους επιδέσμους.

Ο Steve Gothard είπε: «Ο Τάιλερ Μπράουν είναι ένας βίαιος άνδρας που υπέβαλε το θύμα του σε φρικτή κακοποίηση για παρατεταμένο χρονικό διάστημα - κακοποίηση που προκάλεσε τεράστια σωματική, συναισθηματική και ψυχική βλάβη σε μια νεαρή γυναίκα. «Θα έχει τώρα 10 χρόνια στη φυλακή για να σκεφτεί τη ζημιά που έχει κάνει», πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.