Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τζ.Μπέζος: Θα μετακινήσουμε την ανθρωπότητα σε αποικίες στο διάστημα – Λίγοι θα παραμείνουν στη Γη

«Η ανθρωπότητα θα ζήσει σε αποικίες-εργοστάσια στο διάστημα είτε σε τροχιά είτε σε πλανήτες, αφήνοντας στην Γη που θα εξελιχθεί σε ένα πάρκ...







«Η ανθρωπότητα θα ζήσει σε αποικίες-εργοστάσια στο διάστημα είτε σε τροχιά είτε σε πλανήτες, αφήνοντας στην Γη που θα εξελιχθεί σε ένα πάρκο φυσικής ομορφιάς μόνο λίγους και εκλεκτούς».

Αυτά είπε, μεταξύ άλλων ο Τζέφ Μπέζος ιδρυτής της Amazon μιλώντας σε συνέδριο για το πώς ο ανθρώπινος πολιτισμός θα μοιάζει στο μέλλον.

Όπως εξήγησε αναμένει να υπάρξουν –φυσικά- τεράστιες αποικίες στο διάστημα, οι οποίες αναγκαστικά θα περιστρέφοντα για τη δημιουργία βαρύτητας και στις οποίες θα κατοικούν εκατομμύρια εργάτες οι όποιοι θα αναλαμβάνουν την παραγωγή βιομηχανικών αγαθών ενώ στη Γη θα κατοικούν ελάχιστοι προνομιούχοι οι οποίοι θα απολαμβάνουν τα οφέλη ενός «Εθνικού Δρυμού».

«Αυτό το μέρος, η Γη, είναι ξεχωριστό. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε να καταστραφεί», δήλωσε.

«Εκατομμύρια ανθρώπων θα μετακινηθούν στο διάστημα σταδιακά. Για αυτό το σκοπό δημιουργήσαμε και την Blue Origin. Εκατομμύρια άνθρωποι θα δουλεύουν στο διάστημα», συμπλήρωσε, χωρίς βέβαια να διευκρινίσει εάν θα πρόκειται για αποικίες «σκλάβων» εργατών ή κάτι άλλο.

«Στους επόμενους αιώνες οι περισσότεροι από τους ανθρώπους θα έχουν γεννηθεί στο διάστημα. Αυτό θα είναι το πρώτο τους σπίτι. Θα γεννηθούν σε αυτές τις αποικίες, θα ζουν σε αυτές τις αποικίες. Θα μπορούν να επισκέπτονται τη Γη βέβαια, αλλά μόνο όπως επισκεπτόμαστε σήμερα το πάρκο στο Yellowstone για παράδειγμα».

Ο Μπέζος πρόσθεσε πως οι αποικίες αυτές θα έχουν κάτι από τη Γη όπως ποτάμια ή δάση και άγρια ζωή, προσπαθώντας να εξωραΐσει λίγο την συγκέντρωση εκατομμυρίων ανθρώπων σε πολιτείες στο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.