Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δίπλα στη γενναία Μαρία Μπίλλη εναντίον νεοφιλελέδων και μπολσεβίκων

Η αποβολή της Περιφερειακής συμβούλου Θεσσαλίας, κυρίας Μαρίας Μπίλλη, δεν μας προξενεί κάποια έκπληξη ή εντύπωση. Η ψευτοδεξιά των νεοφιλ...





Η αποβολή της Περιφερειακής συμβούλου Θεσσαλίας, κυρίας Μαρίας Μπίλλη, δεν μας προξενεί κάποια έκπληξη ή εντύπωση. Η ψευτοδεξιά των νεοφιλελέδων είναι πασιφανές πως άγεται και φέρεται από τις ορέξεις και τις εντολές του ΚΚΕ. 

Μια χώρα που δήθεν κυβερνούν δεξιοί, έχει παραδοθεί πλήρως στους κομμουνιστές και τους αριστερούς. Εδώ στην Καλλιθέα, αυτές τις μεθοδεύσεις και πάνω από όλα την πλήρη εξάρτηση του Δημάρχου, από το ΚΚΕ κυρίως, αλλά και από άλλες ψευτοπροοδευτικές δυνάμεις, την βιώνουμε καθημερινά. 

Όπως και για ύβρεις, τις συκοφαντίες και πάνω από όλα την αλλοίωση της ιστορικής πραγματικότητας. 

 Αφορμή για την αποπομπή της συναγωνίστριας, διότι εμείς θεωρούμε τέτοιο, κάθε άτομο, που θέλει το καλό της πατρίδος και αγωνίζεται για τα ιδανικά και τις αξίες του έθνους, ήταν μια φώτο μπροστά από την οποία πόζαρε η περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας που απεικονιζόταν ο διώκτης του Άρη Βελουχιώτη, καπετάνιος Γρηγόρης Σούρλας, που προστάτεψε τα χώματα της Θεσσαλίας, από τους κομμουνιστικό συμμορίτες ληστές που λυμαίνονταν την περιοχή. Χωρίς καμία ντροπή και τσίπα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κύριος Αγοραστός, υπάκουσε στις εντολές του ΚΚΕ και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, ώστε να αποβληθεί η κυρία Μπίλλη. 

Αυτή η υπέροχη Ελληνίδα που αντιπροσωπεύει επάξια το γυναικείο φύλο, το κομμάτι του που έχει ακόμα βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του την Ελλάδα. Εμείς ως Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές έχουμε να δηλώσουμε, πως είμαστε στο πλευρό της και θα βρίσκεται υπό την προστασία μας. Γιατί κάθε χέρι που σηκώνεται κατά Έλληνα πατριώτη, ακόμα και μεταφορικά, έχει στόχο όλους εμάς που αγαπάμε την πατρίδα.

 Κάθε χέρι που φιμώνει τους Έλληνες Εθνικιστές θα το τσακίζουμε στην αστική νομιμότητα. Ένα μεγάλο μπράβο ξανά σε αυτή την υπέροχη Ελληνίδα, που αξίζει να σταθούμε δίπλα της. Μπουγάς Τρύφων Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας Επικεφαλής Εθνικιστικής Δημοτικής Παράταξης



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.