Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γείτονας Ολλανδής δημοσιογράφου: «Έχει δυο σκυλιά που τα βγάζουν βόλτα Πακιστανοί υπηρέτες της»

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή κοπέλα βγήκε με έναν από τους δύο - Πώς κατέληξαν στο διαμέρισμα, στο οποίο τους περίμενε ο δεύτερος άντρας  - Τι...





Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή κοπέλα βγήκε με έναν από τους δύο - Πώς κατέληξαν στο διαμέρισμα, στο οποίο τους περίμενε ο δεύτερος άντρας  - Τι ισχυρίστηκε η 24χρονη στους αστυνομικούς

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια δύο ανδρών περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Ομόνοια μία 24χρονη γυναίκα, η οποία εμφανίστηκε στο κεντρικό τμήμα της Αθήνας και κατήγγειλε πως την νάρκωσαν και στη συνέχεια την βίασαν για αρκετές ώρες μέσα σε διαμέρισμα «κολαστήριο».

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr, η γυναίκα με καταγωγή από τη Φινλανδία συναντήθηκε πριν από πέντε ημέρες με έναν άνδρα τον οποίο γνώριζε και επιβιβάσθηκε στο αυτοκίνητό του. Οι δυο τους μετέβησαν σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό Κρήτης στην Ομόνοια. Εκεί όμως υπήρχε ακόμη ένα άτομο, που εμφανίστηκε ως φίλος του πρώτου. Μετά από λίγο οι τρεις τους ξεκίνησαν να διασκεδάζουν και να πίνουν αλκοόλ. Όμως, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η άτυχη κοπέλα, ο δεύτερος κατηγορούμενος της έδωσε ένα ποτό, από το οποίο έχασε τις αισθήσεις της και τότε ο φίλος της τής επιτέθηκε και τη βίασε.

Η ίδια ξύπνησε μετά από αρκετές ώρες και άρχισε να αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί. Τότε τους είπε πως θέλει να φύγει από το σπίτι, κάτι το οποίο έκανε τελικά στις πέντε τα ξημερώματα. Παρά το γεγονός πως αρχικά μετέβη στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει στη χώρα της, άλλαξε γνώμη και γύρισε πίσω στο κέντρο της Αθήνας αναζητώντας τον έναν από τους δύο δράστες.

Όταν δεν τον βρήκε η άτυχη γυναίκα εμφανίστηκε στους έμπειρους αστυνομικούς του τμήματος της Ομόνοιας και τους περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη, δίνοντας τα στοιχεία των δύο κατηγορούμενων. Τότε αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στο διαμέρισμα «κολαστήριο» στην οδό Κρήτης όπου εντόπισαν τους δύο άνδρες και τους πέρασαν χειροπέδες αφού το θύμα τους αναγνώρισε. Η 24χρονη η οποία πρόκειται να εξεταστεί από γιατρό είπε στους αστυνομικούς πως δεν θυμάται αν την βίασε και ο δεύτερος άνδρας που της έδωσε το ποτό από το οποίο έχασε τις αισθήσεις της.

Πλέον και οι δύο άνδρες ηλικίας 31 και 34 ετών αντιμετωπίζουν την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.