Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν υπήρχαν νεκροί εντός του Πολυτεχνείου – Να αλλάξουμε την ιστορία;;;»......!!!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένει στις δηλώσεις του ότι δεν υπήρχαν νεκροί εντός του Πολυτεχνείου, σχολιάζοντας τα χθεσινά γεγονότα (Τετάρτη 17...







Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένει στις δηλώσεις του ότι δεν υπήρχαν νεκροί εντός του Πολυτεχνείου, σχολιάζοντας τα χθεσινά γεγονότα (Τετάρτη 17.11.2021) και παράλληλα καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός.

«Επιμένω ότι δεν υπήρχαν νεκροί εντός του Πολυτεχνείου. Σήμερα μάλιστα ανέβασα και τη Wikipedia που έχει ακριβώς καταγεγραμμένους όλους τους νεκρούς εκείνης της περιόδου που είναι όλοι γύρω γύρω από το Πολυτεχνείο, όπως και σε μεγάλη απόσταση. 

Υπάρχει και σχετική μελέτη του Καλαβρυτάκη, που λέει ότι δεν υπήρχε νεκρός μέσα στο Πολυτεχνείο. Τι να κάνουμε; Να αλλάξουμε την ιστορία;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όταν ρωτήθηκε αν αυτές οι δηλώσεις του προκαλούν διχασμό, απάντησε ότι «είδαμε χθες τι έγινε στο Πολυτεχνείο. Διχασμό προκαλώ εγώ;» και πρόσθεσε ότι καλώς τιμάται η εξέγερση του Πολυτεχνείου, καθώς ήταν μια συλλογική έκφραση για ελευθερία. «Όλα αυτά όμως που είδαμε χθες ήταν απαράδεκτα. Πρώτα από όλα εντελώς απαράδεκτο είναι αυτό που έγινε με τον κ. Μανιό, το οποίο είναι ντροπιαστικό, χυδαίο, αδιανόητο», επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.