Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συμμορία κρατούσε αιχμαλώτους επτά αλλοδαπούς σε δάσος της Θεσσαλονίκης

Στην απελευθέρωση επτά αλλοδαπών (πέντε Σομαλών και δύο Πακιστανών) που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους από μέλη συμμορίας, σε δασική περιοχ...






Στην απελευθέρωση επτά αλλοδαπών (πέντε Σομαλών και δύο Πακιστανών) που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους από μέλη συμμορίας, σε δασική περιοχή κοντά στον οικισμό Νυμφόπετρα, προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της διεύθυνσης αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του αντίστοιχου τμήματος στη Μυγδονία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, συνελήφθησαν τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αλλοδαποί, ηλικίας 22, 20 και 28 ετών, μέλη εγκληματικής οργάνωσης. 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Εγκληματικής Οργάνωσης», της «Αρπαγής», της «Σωματικής Βλάβης» και της «Παράνομης μεταφοράς – προώθησης αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας».




Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το κύκλωμα διευκόλυνε την παράνομη είσοδο αλλοδαπών στη χώρα, ενώ κάποια μέλη του, αναλαμβάνοντας το ρόλο του “φύλακα”, κρατούσαν παρά τη θέλησή τους άτομα που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Στο μεταξύ, απειλώντας τα και προκαλώντας σωματικές βλάβες, τα απειλούσαν και τους προκαλούσαν σωματικές βλάβες, απαιτώντας χρηματικά ποσά για την απελευθέρωσή τους.

Κατασχέθηκαν ένα ξύλο-κοντάρι, δύο μαχαίρια, μεταλλικό καλέμι, δύο τετράδια με σημειώσεις και τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.