Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρομά (αλλά δεν το λένε) Ξάφριζαν καταλύτες από ΙΧ στον προαστιακό σταθμό

Οι επιτήδειοι είχαν στο στόχαστρο τα σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω από τον προαστιακό σταθμό Παιανία – Κάντζα… Στη φάκα της ΕΛΑΣ έπεσαν οι άνθ...







Οι επιτήδειοι είχαν στο στόχαστρο τα σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω από τον προαστιακό σταθμό Παιανία – Κάντζα…

Στη φάκα της ΕΛΑΣ έπεσαν οι άνθρωποι που ξάφριζε τους καταλύτες από αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από τον προαστιακό σταθμό Παιανία – Κάντζα.

Ειδικότερα το πρωί της 10ης Νοεμβρίου συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας, 38χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής, αντίσταση και σωματική βλάβη ενώ ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Μάλιστα το τμήμα Ασφαλείας Παιανίας είχε συγκροτήσει ειδική ομάδα για την επιτήρηση του ανωτέρου σταθμού για την αντιμετώπιση και εξιχνίαση κλοπών καταλυτών οχημάτων που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από τον συγκεκριμένο σταθμό του Προαστιακού.

Στις 10 Νοεμβρίου οι αστυνομικοί της ανωτέρω ομάδας, εντόπισαν δύο άτομα τα οποία αφού περιεργάστηκαν σταθμευμένο όχημα, έξωθεν του Προαστιακού Σταθμού, αποχώρησαν από το σημείο και επανήλθαν εκ νέου, όπου με την χρήση γρύλου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τον καταλύτη οχήματος.

Οι αστυνομικοί, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε ο 38χρονος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Έτερος συνεργός διέφυγε και διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό του.

Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, επαναφορτιζόμενος κόφτης, γρύλος, γαλλικό κλειδί και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την έρευνα, εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών καταλυτών, που πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 2 έως 9 Νοεμβρίου τρέχοντος έτους, έξωθεν του Προαστιακού Σταθμού Παιανίας-Κάντζας. Οι αστυνομικοί εξετάζουν την εμπλοκή των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.