Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι ο λόγος που ο κορονοϊός ξεκληρίζει οικογένειες! Η νέα μελέτη για τη γενετική προδιάθεση

Τη γενετική προδιάθεση στη νόσο από κορονοϊό, επιβεβαίωσε νέα μελέτη, σύμφωνα με όσα είπε ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας, Γκίκας Μαγι...







Τη γενετική προδιάθεση στη νόσο από κορονοϊό, επιβεβαίωσε νέα μελέτη, σύμφωνα με όσα είπε ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας, Γκίκας Μαγιορκίνης, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, το απόγευμα της Πέμπτης (25.11.2021).

Κατά την έναρξη της πανδημίας, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, είχε κάνει λόγο για γενετική προδιάθεση στη νόσο Covid-19, και πλέον υπάρχουν σαφή στοιχεία που το επιβεβαιώνουν, όπως επίσης και την προδιάθεση στον θάνατο από κορονοϊό στις νεότερες ηλικίες.

Αυτό σημαίνει ότι όταν ο ιός εισβάλλει σε οικογένειες που έχουν αυτή την προδιάθεση, η πιθανότητα να καταλήξουν πολλά μέλη της ίδιας οικογένειας είναι σημαντική. «Δυστυχώς υπάρχουν παραδείγματα περιπτώσεων που κατέληξαν πολλά μέλη της ίδιας οικογένειας», είπε χαρακτηριστικά ο Γκίκας Μαγιορκίνης. «Ο εμβολιασμός μπορεί να αποτρέψει αυτές τις οικογενειακές τραγωδίες», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.