Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Πήγαν σε κατάστημα για έλεγχο των μέτρων κατά του κορονοϊού και τους έδιωξε με σπρωξιές και βρισιές

Ένας 48χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος από τη Θεσσαλονίκη έδιωξε με σπρωξιές και βρισιές από το μαγαζί του μέλη κλιμακίου που πήγαν στο σημε...







Ένας 48χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος από τη Θεσσαλονίκη έδιωξε με σπρωξιές και βρισιές από το μαγαζί του μέλη κλιμακίου που πήγαν στο σημείο για να ελέγξουν αν τηρούνται τα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού. Ο άνδρας μετά την επίθεση στους ελεγκτές θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/11) στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Μόλις μπήκαν στο κατάστημά του οι ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, ο 48χρονος εξαγριώθηκε, στη συνέχεια αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και άρχισε να τους βρίζει. Αμέσως μετά τους έδιωξε από το μαγαζί του με σπρωξιές.

Του επιβλήθηκε πρόστιμο για τη μάσκα

Οι ελεγκτές κάλεσαν την αστυνομία με αποτέλεσμα ο 48χρονος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα. Αρχικά το κλιμάκιο του επέβαλε πρόστιμο παραβίασης των μέτρων, αλλά στην συνέχεια η επικεφαλής του μεικτού κλιμακίου υπέβαλε σε βάρος του μήνυση και οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα κρατητήρια.

Στον 48χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο και από τους αστυνομικούς επειδή αρνούνταν να φορέσει μάσκα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα παραπεμφθεί αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.