Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - Κινέζοι υγειονομικοί σκότωσαν σκυλάκι για να... απολυμάνουν το σπίτι γυναίκας που νόσησε με κορωνοϊό!

Σοκάρει το βίντεο που έχει ανέβει στα social media δείχνοντας Κινέζους υγειονομικούς υπαλλήλους να χτυπούν αλύπητα ένα σκυλάκι θεωρώντας ότι...





Σοκάρει το βίντεο που έχει ανέβει στα social media δείχνοντας Κινέζους υγειονομικούς υπαλλήλους να χτυπούν αλύπητα ένα σκυλάκι θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα «ξεριζώσουν» τον κορωνοιό.

Οι δύο άντρες φορώντας στολές χαζμάτ, άρχισαν να χτυπούν το ζώο μέχρι να ξεψυχήσει, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Η ιδιοκτήτρια του άτυχου ζωντανού που βρισκόταν σε καραντίνα σε γειτονικό ξενοδοχείο, κοινοποίησε το βίντεο που έχει προκαλέσει την οργή των φιλοζωικών οργανώσεων αλλά και των πολιτών για τον απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο οι δύο άντρες συμπεριφέρθηκαν στο σκυλάκι.

Τοπικός αξιωματούχος υποστήριξε ότι οι δύο υπάλληλοι έλαβαν οδηγίες να απολυμάνουν το σπίτι, αλλά αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη από την ιδιοκτήτρια του σκυλιού, την Φου, για τη «θεραπεία απολύμανσης» που ακολούθησαν στην περίπτωση του σκύλου της.

Το επίμαχο βίντεο έχει πυροδοτήσει συζητήσεις σχετικά με τα δρακόντεια μέτρα που έχουν υιοθετήσει οι Κινέζοι για την εξάλειψη του κορωνοιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φου βρέθηκε αρνητική στο τεστ Covid. Το σκυλάκι της δεν υποβλήθηκε καν σε εξέταση Covid.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.