Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ οι τούρκοι...;;; Μεταφέρουν ειδικά ραντάρ στον Έβρο για άυξηση της επιτήρησης της συνοριακής γραμμής!

Νέα κινητικότητα στην περιοχή του Έβρου από τους Τούρκους, οι οποίοι αυξάνουν την επιτήρηση της συνοριακής τους γραμμής. Σύμφωνα με του...







Νέα κινητικότητα στην περιοχή του Έβρου από τους Τούρκους, οι οποίοι αυξάνουν την επιτήρηση της συνοριακής τους γραμμής.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, το εθνικό σύστημα ασφάλειας συνόρων της Τουρκίας, μεταφέρει ειδικά ραντάρ στην περιοχή του Έβρου. Κι αυτό στοχεύοντας στην αύξηση της ικανότητας επιτήρησης της συνοριακής γραμμής Τουρκίας-ΕΕ. Μια απάντηση στα ελληνικά οχήματα που βρίσκονται σε ανάλογες περιοχές.

Για τη μεταφορά των ραντάρ χρησιμοποιήθηκαν τακτικά τεθωρακισμένα οχήματα με ειδικούς τροχούς, τα οποία λειτουργούν ως βάση για τα ραντάρ. Οι ενσωματωμένοι ηλεκτρονικοί αισθητήρες και το λογισμικό διαχείρισης ασφάλειας που διαθέτουν σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν από την τουρκική εταιρία ASELSAN.

Το όχημα είναι εξοπλισμένο με ραντάρ επίγειας επιτήρησης ACAR από την ASELSAN, σύστημα ηλεκτρο-οπτικού αισθητήρα, σύστημα ραδιοεπικοινωνίας ξηράς και σύστημα εντοπισμού θέσης πυροδότησης. Με το Λογισμικό Διαχείρισης Ασφαλείας SECANS, σχεδιασμένο επίσης από την ASELSAN, όλοι οι αισθητήρες μπορούν να ελέγχονται και να συνεργάζονται.

Χάρη στους εποχούμενους αισθητήρες, οι ανάγκες κινητής επιτήρησης μικρής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας των στρατιωτικών μονάδων θα καλύπτονται κάτω και από αντίξοες καιρικές συνθήκες όλο το εικοσιτετράωρο.

Ένας στόχος που ανιχνεύεται από ραντάρ ή μια βολή ελεύθερου σκοπευτή που βρέθηκε με ένα σύστημα εντοπισμού θέσης βολής θα προσδιοριστεί με τις συντεταγμένες του στον ψηφιακό χάρτη και μπορεί να παρακολουθηθεί και να ακολουθηθεί από μια θερμική κάμερα. Επιπλέον, όλες αυτές οι εικόνες θα καταγράφονται συνεχώς.

Χάρη στα συστήματα που θα χρησιμοποιηθούν στα σύνορα της Θράκης, θα εντοπιστούν παράνομοι μετανάστες και λαθρέμποροι και θα συμβάλει η ασφάλεια της συνοριακής γραμμής Τουρκίας-ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.