Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οικογενειακή τραγωδία στο Μέτσοβο: «Μα κανείς συγγενής δεν τις αναζήτησε επί τρεις ημέρες;»

Συγκλονισμένος είναι ο δήμαρχος Μετσόβου, Κωνσταντίνος Τζαφέας, με την οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή ...







Συγκλονισμένος είναι ο δήμαρχος Μετσόβου, Κωνσταντίνος Τζαφέας, με την οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή του.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε πως μετά από επέμβαση της Αστυνομίας το βράδυ της Κυριακής (14/11) μια γυναίκα 61 ετών βρέθηκε νεκρή δίπλα στην υπερήλικη μητέρα της, η οποία για τρεις ημέρες δεν είχε ενημερώσει κανέναν για τον χαμό της κόρης της.

Αναλυτικότερα, η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του γιου της οικογένειας με γείτονες, καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό και προσπαθούσε μάταια επί 2 ημέρες να επικοινωνήσει με τις δύο γυναίκες, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σχολιάζοντας αυτή την οικογενειακή τραγωδία ο κος Τζαφέας είπε στο Newsbeast τα εξής: «Εμείς σήμερα το πρωί το μάθαμε, ούτε που μας ειδοποίησε κανείς. Η γιαγιά έμενε με την κόρη της, ο γιος της μένει μόνιμα στην Αμερική. Μόνο η κόρη κοιτούσε την γιαγιά, η ίδια δεν κινείται. Δυο, τρεις μέρες να συμβαίνει αυτό είναι ντροπή. Κανείς δεν μας είπε τίποτα. Αν και συγγενείς έχει η γιαγιά. Ένας εκεί δεν έπαιρνε ένα τηλέφωνο… δεν καταλαβαίνω. Είναι σε μια γειτονιά που τα σπίτια είναι αραιά, αλλά έχουν συγγενείς στο Μέτσοβο. Πολύ κρίμα τόσες μέρες. Στεναχωρηθήκαμε όλοι. Δεν είχε κάποιο γνωστό πρόβλημα υγείας η κόρη. Φανταστείτε τι τράβηξε η γιαγιά δίπλα της αυτές τις μέρες».

Φως στον θάνατο της 61χρονης γυναίκας αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή, ενώ με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η 92χρονη μητέρα της, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.