Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ... «Γκιαούρηδες και Γιάνκηδες Ετοιμάζονται να Μας Χτυπήσουν»...!! Οι Τούρκοι φωνάζουν: «Σε πλήρη επιθετική διάταξη Ελληνες και Αμερικανοί»

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΥΣΤΙΚΟ" ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ "ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ"... ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣ...





ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΥΣΤΙΚΟ" ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ "ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ"... ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Η εφημερίδα Birlik -το όργανο του τουρκικού προξενείου στην Θράκη- «βλέπει» βρώμικο σχέδιο των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας που εξυφαίνεται όπως υποστηρίζει μέσω της ενισχυμένης, αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ελλάδα αλλά και τις προοπτικές αναβάθμισης τους στην Κύπρο.




«Η εφημερίδα Birlik παλιότερα το είχε θέσει πολλές φορές, οι ΗΠΑ αποκάλυψαν στο βρώμικο τους σχέδιο σχετικά με την Τουρκία» είναι ο τίτλος του άρθρου της τουρκόφωνης εφημερίδας της Δυτικής Θράκης.




Και προσθέτει ο συντάκτης του άρθρου: «Στην Δυτική Θράκη η εφημερίδα Birlik, καθημερινά παρακολουθεί και ενημερώνει τους αναγνώστες της σχετικά με τα βρώμικα παιχνίδια των ΗΠΑ σχετικά με την Τουρκία και την περιοχή. Μέχρι σήμερα οι ειδήσεις που δημοσιεύονται επιβεβαιώνουν κατά γράμμα την εφημερίδα Birlik, ενώ αποκαλύπτονται όλα, καθώς οι ΗΠΑ για χάρη των συμφερόντων τους θέλουν την Ελλάδα ενάντια στην Τουρκία και συνεχίζουν να την κατευθύνουν και να την χρησιμοποιούν κατά το δοκούν.»

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το βρώμικο αμερικανικό σχέδιο για το οποίο γράψαμε πολλές φορές, βήμα-βήμα προχωρά σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. ΟΙ ΗΠΑ σαν αστακός έχουν αγκαλιάσει την ξηρά και την θάλασσα της Ελλάδας. Οι ΗΠΑ που έχουν απλώσει το μακρύ τους χέρι από την Αλεξανδρούπολη στην Κρήτη, από την Κρήτη στην Σύρο, από την Σύρο στην Λάρισα και τελευταία και στον Άραξο, δεν θα αρκεστούν σε αυτά. Στην Αν. Μεσόγειο βήμα-βήμα προχωρά το επιδιωκόμενο σχέδιο.»

Μάλιστα επικαλείται και πρόσφατη μελέτη αμερικανικού think tank: «Τελευταίο το αμερικανικό think tank CSIS, σε αναφορά που δημοσίευσε ζητά από τον Λευκό Οίκο να περικυκλώσει από την Κύπρο την Τουρκία και να αρπάξει τις ενεργειακές της πηγές. Στην αναφορά προτείνεται να γίνει απόβαση στρατιωτών στο νησί και τονίστηκε πως πρέπει να συσταθεί μια αντιτουρκική συμμαχία.»

Στην αναφορά καταγράφεται πως το Ακρωτήρι απέχει 650 μίλια από την Βαγδάτη και μόνο 350 μίλια από την Ράκκα και τονίζεται πως ¨ Αυτό που εμποδίζει τα συμφέροντα της ευρωατλαντική συμμαχίας στην Κύπρο, είναι το διασπασμένο στάτους και η παρουσία του τουρκικού στρατού¨.

.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.