Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Καρέ-καρέ η αιματηρή επίθεση των Αφγανών στο λιμάνι – Οι κινήσεις των δραστών – ΦΩΤΟ

Αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες από τη στιγμή από την αιματηρή επίθεση της ομάδας Αφγανών σε δύο ομοεθνείς τους στο Νέο Λιμάνι το βράδυ της...






Αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες από τη στιγμή από την αιματηρή επίθεση της ομάδας Αφγανών σε δύο ομοεθνείς τους στο Νέο Λιμάνι το βράδυ της Τρίτης.

Το tempo24.news παρουσιάζει αποκλειστικά στιγμιότυπα από το αιματηρό επεισόδιο που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή δύο μεταναστών.

Στις φωτογραφίες φαίνονται ξεκάθαρα οι φιγούρες της συμμορίας των 6 μελών να κινούνται απειλητικά προς τους 2 άτυχους Αφγανούς, διασχίζοντας με βιασύνη τον δρόμο.


Τα δύο θύματα βρίσκονται πλησίον του φράχτη. Μόλις η συμμορία των έξι μεταναστών αντιλαμβάνεται ότι προσπαθούν να πηδήξουν τον φράχτη, αναλαμβάνει δράση.


Οι δύο Αφγανοί – θύματα της επίθεσης σαστίζουν και κοντοστέκονται. Οι δράστες τους προλαβαίνουν και συμπλέκονται μαζί τους.

Για να τους εμποδίσουν βγάζουν όπλο και μαχαίρι. Πυροβολούν 3 φορές και μία σφαίρα βρίσκει στο πόδι το ένα από τα θύματα.

Ο δεύτερος άνδρας τραυματίζεται από το μαχαίρι που κρατά ένα από τα μέλη της συμμορίας.

Όλα αυτά νωρίς το βράδυ, στην παραλιακή λεωφόρο της Πάτρας, με τους διερχόμενους οδηγούς να έχουν παγώσει.


Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, οι δράστες τρέπονται σε φυγή και τα θύματα βρίσκονται αιμόφυρτα στο έδαφος.

Άμεσα η Αστυνομία φτάνει στο σημείο και εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό.

Οι έρευνες συνεχίζονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, με τις αρχές να έχουν συλλάβει τρεις από τους φερόμενους δράστες, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί οι υπόλοιποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.