Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απειλείται με αφαίρεση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ο γνωστός αντιεμβολιαστής δικηγόρος

Ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας θα βρεθεί ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης μετά την άσκ...







Ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας θα βρεθεί ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης μετά την άσκηση σε βάρος του της ποινικής δίωξης για διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με τον covid 19, με την επιβαρυντική περίσταση της κατ΄εξακολούθησης διάπραξης του αδικήματος.

Ο δικηγόρος φέρεται ως αρνητής του κορονοϊού και σύμφωνα με τις καταγγελίες, τάσσεται και κατά της διασωλήνωσης των ασθενών, υποστηρίζοντας πως γίνονται χωρίς λόγο.

Η παραπομπή του στο πειθαρχικό συμβούλιο γίνεται αυτοδικαίως μετά τη γνωστοποίηση της δίωξης σε βάρος του στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Εφόσον κριθεί ένοχος τότε μπορεί να του επιβληθεί από επίπληξη έως αφαίρεση αδείας άσκησης επαγγέλματος για ένα χρονικό διάστημα.

Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο δικηγόρος τιμωρείται ως πλημμέλημα και μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή από 6 μήνες έως 5 χρόνια εφόσον κριθεί ένοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.