Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πώς δημιουργείται ένας «φασίστας»... ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ κι ας ειναι λίγο παλιό...

Αν κάποιος με ρωτούσε πριν από πέντε χρόνια αν θα καλούσαν ποτέ τραβεστί και "drag queens" να εξηγήσουν τις αρετές του cross dres...




Αν κάποιος με ρωτούσε πριν από πέντε χρόνια αν θα καλούσαν ποτέ τραβεστί και "drag queens" να εξηγήσουν τις αρετές του cross dressing και του πρωκτικού σεξ σε ένα μάτσο παιδάκια, θα γελούσα με την ψυχή μου και θα συνέχιζα να πίνω τη μπύρα μου. Δυστυχώς, ζούμε σε αυτόν τον κόσμο σήμερα. Και γίνεται όλο και πιο ξένος και πιο υποβαθμισμένος κάθε χρόνο που περνάει.




Που μπορεί να πάει αυτό; Ένας συναγωνιστής της Alt Right είπε κάποτε ότι το τελικό αποτέλεσμα του «προοδευτισμού» είναι ο πραγματικός κανιβαλισμός (ωχ!). Ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα υποστήριζε ότι αυτό είναι μια υπερβολή, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος πλέον σήμερα. Τι ορθώνεται για να πολεμήσει αυτή την εκφυλισμένη πτώση της ανθρωπότητας που βυθίζεται στον ηδονισμό και την ακολασία; Απ’ ότι φαίνεται οι φασίστες. Τουλάχιστον, αυτός είναι ο τίτλος που μου κόλλησαν όταν διαφώνησα με την απίστευτη διαφθορά αυτή της κοινωνίας.

Ξέρετε κάτι; Πολλοί από εμάς, θέλαμε απλά να μας αφήσουν στην ησυχία μας. Όταν ήμασταν νέοι, να παίζουμε τα βιντεοπαιχνίδια μας. Να παρακολουθούμε τις ταινίες μας. Να απολαμβάνουμε τη μουσική μας. Μετά να βρούμε μια καλή γυναίκα από μια τίμια οικογένεια. Για τους άνδρες που αγαπάνε την οικογένεια, να ζούμε σε μια αξιοπρεπή γειτονιά, με μια ασφαλή δουλειά και καλά σχολεία για τα παιδιά μας. Να πηγαίνουμε εκκλησία όπως οι παππούδες μας. Προσδοκίες για μια κανονική και υγιή κοινωνία.

Όμως όλα έπρεπε να αλλάξουν.

Η Αριστερά άλλαξε την πορεία από το (δήθεν) να βοηθάει τον εργαζόμενο άντρα στο να μισεί τον λευκό άντρα. Δεν μπορούμε να έχουμε τίποτα, γιατί η "λευκότητα" (μαζί με την αρρενωπότητα και την παράδοση) περιγράφεται ως κάτι το καταπιεστικό, το τοξικό και τελικά το κακό. Πρέπει να σβηστεί. Το κόμμα των Δημοκρατικών εγκατέλειψε τους λευκούς και σήμερα σχεδόν όλα τα λένε "λευκή υπεροχή".


Είμαστε η μάστιγα που συνεχίζει τα αέναα προβλήματα της μαύρης υποαπασχόλησης, των υψηλών ποσοστών φυλάκισης και των γενικών ανεπαρκειών. Είμαστε το ολοκληρωτικό καθεστώς που αντιμετωπίζει τις γυναίκες σαν πολίτες δευτέρας κατηγορίας και δούλους για την αόρατη πατριαρχική αυτοκρατορία. Είμαστε οι καράβλαχοι οπαδοί της θεοκρατίας που είμαστε κολλημένοι με τα όπλα και την Αγία Γραφή. Είμαστε ο λύκος που καραδοκεί στην πόρτα για τον πανάρχαιο κίνδυνο του #NeverAgain! Ένα απειλητικό φάντασμα που δημιουργεί εικόνες με φούρνους, βαγόνια που μεταφέρουν κρατούμενους και στολές Hugo Boss... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

https://redskywarning.blogspot.com/2018/03/blog-post_16.html







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.