Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ασύλληπτο περιστατικό στο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας: Έσβησε το τσιγάρο στο μάτι συμμαθήτριάς της

 Ένα ασύλληπτο περιστατικό συνέβη σε σχολείο της Δραπετσώνας, όπου μαθήτρια Λυκείου διαπληκτίστηκε με συμμαθήτριά της και της... έσβησε τσιγ...





 Ένα ασύλληπτο περιστατικό συνέβη σε σχολείο της Δραπετσώνας, όπου μαθήτρια Λυκείου διαπληκτίστηκε με συμμαθήτριά της και της... έσβησε τσιγάρο στο μάτι!

Οι γονείς της παθούσας υπέβαλαν μήνυση και η δράστις συνελήφθη.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία:

Από Αστυνομικούς του Τ.Α Κερατσινίου-Δραπετσώνας συνελήφθη η Α) Γ. Α., γεν. 2005, κατηγορούμενη για «Απόπειρα Βαριάς Σωματικής Βλάβης».

Ειδικότερα, την 10:45 ώρα της 23-11-2021, επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη αρ. 124, στη Δραπετσώνα, η Β) Κ. Ε., γεν. 2005, μαθήτρια του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δραπετσώνας, την ώρα του διαλείμματος ενώ προαυλιζόταν μαζί με τους συμμαθητές της, η συμμαθήτριά της (Α) την έβρισε και αμέσως της έσβησε το τσιγάρο, που κάπνιζε, στο αριστερό μάτι, με αποτέλεσμα η παθούσα να νιώσει έντονο τσούξιμο.

Στο σημείο προσήλθε η μητέρα της παθούσας, ΜΟΥΡΙΚΗ Άννα, γεν. 1980, κατόπιν ενημέρωσης από τον Αναπληρωτή Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ και συνόδευσε την (Β) στο Κέντρο Υγείας της Δραπετσώνας για τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια, η παθούσα με τη μητέρα της μετέβηκαν στο Τ.Α Κερατσινίου-Δραπετσώνας, όπου κατέθεσαν μήνυση.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.