Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΟΣ στην τουρκία...!!! Διακοπή ηλεκτρονικής πρόσβασης σε τραπεζικούς λογαριασμούς … Κατέβασαν ρολά Apple και μεγάλες βιομηχανίες!

Η Τουρκία σε κρίση καθώς η τουρκική λίρα καταρρέει. Μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι και βιομηχανίες στην Τουρκία αναστέλλουν την δραστηριότη...






Η Τουρκία σε κρίση καθώς η τουρκική λίρα καταρρέει. Μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι και βιομηχανίες στην Τουρκία αναστέλλουν την δραστηριότητά τους, ενώ το τραπεζικό σύστημα από το βράδυ της Τρίτης δείχνει την αδυναμία του να ανταπεξέλθει...

Εδώ και μερικές ώρες υπάρχουν προβλήματα στην ηλεκτρονική πρόσβαση Τούρκων πολιτών με κάποιες τράπεζες ενώ έχουν διακοπεί πλήρως οι συναλλαγές σε συνάλλαγμα μέσω των εφαρμογών για κινητά.

Οι πολίτες εκφράζουν μέσω των social media το πρόβλημα της πρόσβασης ενώ πιστεύεται πως οι τράπεζες προσωρινά ανέστειλαν τις συναλλαγές.

Ακόμη δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση από τις τράπεζες για το θέμα αυτό.
Τράπεζες που έχουν αυτά τα πρόβλημα είναι οι Garanti, Akbank, Yapi Kredi και η Is Bankasi

Κάποιες εταιρίες που πουλάνε λιπάσματα και γεωργικά φάρμακα, σήμερα διέκοψαν προσωρινά τις πωλήσεις τους, καθώς όπως ανέφεραν ανώνυμα, ¨Δεν μπορούμε να καθορίσουμε τιμές λόγω της απότομης ανόδου του συναλλάγματος¨

Η Apple έκλεισε τα καταστήματα στην Τουρκία, δεν πουλά κανένα προϊόν της ενώ άγνωστο είναι πότε θα ανοίξει ξανά.

Αλλά και η ευρέως γνωστή σοκολατοβιομηχανία της Τουρκίας Pelit ανακοίνωσε ότι σταματά την παραγωγή προβλημάτων εφοδιασμού. Την ίδια ώρα που μεγάλες εταιρείες κατεβάζουν ρολά, οι πολίτες στην Τουρκία αγοράζουν προϊόντα σε περιορισμένες ποσότητες ενώ οι τιμές ανεβαίνουν ακόμη και μέσα σε μερικές ώρες.

Οι πολίτες στην Τουρκία θα αγοράζουν πλέον με δελτίο τρία βασικά αγαθά. Στα σούπερ μάρκετ τοποθετήθηκαν ετικέτες που ενημερώνουν τον καταναλωτή ότι μόνο 5 λίτρα λάδι, 5 κιλά ζάχαρη και 5 κιλά αλεύρι μπορεί να αγοράζει. «Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας, ώστε όλοι οι πελάτες μας να επωφεληθούν από τα προϊόντα και τις εκπτώσεις μας και σας ευχόμαστε καλές αγορές», όπως αναγράφει ταμπέλα στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.