Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεκάδες στρατιωτικοί της 98 ΑΔΤΕ που συμμετείχαν σε άσκηση στην Κρήτη με συμπτώματα κορονοϊού!

Εβδομήντα στελέχη της 98 ΑΔΤΕ ,μεταφέρθηκαν στην Κρήτη για άσκηση στο πεδίο βολής που αξιολογούσε το ΝΑΤΟ. 30 απ΄ αυτούς έχουν παρουσιάσει ...







Εβδομήντα στελέχη της 98 ΑΔΤΕ ,μεταφέρθηκαν στην Κρήτη για άσκηση στο πεδίο βολής που αξιολογούσε το ΝΑΤΟ. 30 απ΄ αυτούς έχουν παρουσιάσει συμπτώματα κορονοϊού.

Η ιστοσελίδα stonisi.gr γράφει:

Μεταφέρθηκαν με αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού στην Κρήτη προκειμένου να πάρουν μέρος σε άσκηση που αξιολογεί το ΝΑΤΟ. Ο λόγος για ομάδα περίπου 70 στελεχών μονάδας πυροβολικού που εδρεύει στην Παγανή και οι οποίοι αναχώρησαν αφού είχαν ελεγχθεί με rapid test για την ύπαρξη κορονοϊού. Όταν την επόμενη ημέρα έφτασαν στο νησί και αφού είχαν κοιμηθεί όλοι μαζί στο κλειστό χώρο του αρματαγωγού ένας εξ αυτών εμφάνισε συμπτώματα της νόσου και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Το γεγονός δεν αποτέλεσε πρόβλημα ακόμα και όταν και άλλοι συμμετέχοντες στην άσκηση άρχισαν λίγες ώρες μετά να έχουν συμπτώματα νόσησης από κορονοϊό.

Σύμφωνα με καταγγελία συμμετεχόντων στην αποστολή «παρόλο που άτομα εμφανίσανε συμπτώματα κορονοϊού, διαταχθήκανε να συνεχίσουν το πρόγραμμα της βολής, ακόμα και αν είχαν σε μερικές περιπτώσεις 39 πυρετό».

Σήμερα πάνω από 30 στελέχη της στρατιωτικής μονάδας της Μυτιλήνης είναι με κορονοϊό «αποκλεισμένοι στο πεδίο βολής της Κρήτης, μακριά από τις οικογένειες τους, διότι δε πάρθηκαν τα απαραίτητα μέτρα ιχνηλάτισης και χαλάσει η επιτυχία της βολής».

Ας σημειωθεί εδώ ότι περίπου το 50% των συμμετεχόντων στην άσκηση στρατιωτικών από τη μονάδα της Μυτιλήξνης είναι ανεμβολίαστοι!

Τέλος να αναφέρουμε ότι στην άσκηση πήραν μέρος και άλλα, περίπου 80 άτομα της ΑΣΔΕΝ, τα οποία χωρίς ιχνηλάτηση έβγαιναν το βράδυ έξω στα Χανιά, με αποτέλεσμα διασπορά του κορονοϊού στη κοινωνία.

«Οι δικοί μας άνθρωποι είναι στελέχη που δέχονται να πεθάνουν πολεμώντας τον εχθρό, άλλα όχι για την επιβράβευση και τα μόρια ενός διοικητή, στο βωμό της δημόσιας υγείας. Δυστυχώς, γίνεται προσπάθεια απόκρυψης του γεγονότος αυτού. Τα στελέχη που νόσησαν δέχτηκαν λεκτική βία και απειλές από τον διοικητή τους, ώστε να μην αποκαλύψουν ότι είναι άρρωστοι από κορονοϊό» καταλήγει η καταγγελία. militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.