Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ «ΔΕΣΕΙ»...;;;; Κορονοϊός: Τα μηνύματα ΓΝΩΣΤΟΥ αρνητή δικηγόρου σε 54χρονη ασθενή που κατέληξε!

Στο φως έρχονται τα μηνύματα που έστελνε αντιεμβολιαστής δικηγόρος σε άτομα που νοσηλευόταν με κορονοϊό στο νοσοκομείο με συνέπεια μια γυναί...





Στο φως έρχονται τα μηνύματα που έστελνε αντιεμβολιαστής δικηγόρος σε άτομα που νοσηλευόταν με κορονοϊό στο νοσοκομείο με συνέπεια μια γυναίκα 54 ετών να χάσει τη ζωή της.

Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστώσει αν απέτρεπε ή εμπόδιζε τη διασωλήνωση της ασθενούς που ήταν αρνήτρια.

Ο Alpha φέρνει φως τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η 54χρονη με τον δικηγόρο. Το πρώτο εστάλη το Σάββατο 21 Αυγούστου: «SOS. Ευαγγελισμός δωμάτιο 606. Θέλουν να με διασωληνώσουν τώρα με το ζόρι. Βοηθήστε με».

Ο δικηγόρος της απαντά ως εξής: «Τώρα το βλέπω. Πώς είστε; Το δημοσιεύω για να βοηθήσω. ΟΚ;»

Η γυναίκα του γράφει στη συνέχεια: «ΟΚ, σας ευχαριστώ πολύ».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος έγραψε στην ιστοσελίδα που διατηρεί: «Είναι η γνωστή ιστορία που οι γιατροί ψαρεύουν ασθενείς και συγγενείς, μετράνε αντιδράσεις και αν συναντήσουν αντίσταση κάνουν πίσω και επανέρχονται αργότερα. Μίλησα με την…. Το οξυγόνο την καίει, δέχεται συνεχές μπούλινγκ για τη διασωλήνωση».

Η 54χρονη αρνείται να διασωληνωθεί με συνέπεια το οξυγόνο της να υποχωρεί συνεχώς και την υγεία της να επιδεινώνεται.
«Επικοινωνώ με τους δικούς μου γιατρούς και επανέρχομαι»

Η γυναίκα αποφασίζει να έρθει σε επικοινωνία ξανά με τον δικηγόρο. «Έχει ξεραθεί το στόμα μου».

«Πόσο οξυγόνο σου δίνουν;» τη ρωτά ο δικηγόρος.

«Έχω δύο συσκευές. Μία στα ρουθούνια που βγάζει ζεστό αέρα και μου φέρνει δυσφορία και από πάνω μάσκα με δροσερό αέρα ταυτόχρονα».

«Επικοινωνώ με τους δικούς μου γιατρούς και επανέρχομαι», τονίζει ο δικηγόρος.

Ο δικηγόρος μια ημέρα μετά τον θάνατο της 54χρονης έλεγε: «Ο Ευαγγελισμός συμμορφώθηκε σε αυτό που τους είπαμε… ”αφήστε τα διπλά οξυγόνα και βάλτε της high flow να δούμε αν ανταποκρίνεται”. Και τότε αν δεν ανταποκρίνεται να διασωληνωθεί. Γιατρός δεν είσαι, ούτε εγώ. Έχω όμως τους καλύτερους».

Η άτυχη γυναίκα έχει υπογράψει στους γιατρούς να μην διασωληνωθεί με την υγεία της να είναι σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση και εκφράζει στο δικηγόρο την αγωνία της. Τότε εκείνος της λέει να ακούσει τους γιατρούς.

«Αυτοί τώρα δεν μπορούν να κάνουν κάτι αφού υπέγραψα ότι δεν συναινώ. Πρέπει να αλλάξει αυτό, έτσι δεν είναι;» τον ρωτάει.

«Αν κρίνουν, όπως τώρα είναι τα πράγματα, ότι πρέπει να διασωληνωθείς πες τους να υπογράψεις να διασωληνωθείς», της λέει.

«Επικοινωνούσε με δικηγόρους η ασθενής»

Η γυναίκα τελικά κατέληξε με τον δικηγόρο να τονίζει ότι θα διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου της. «Και στη ΜΕΘ έμεινε 12 μέρες, εκεί θέλω να δω τι έκαναν».

Αποκαλύψεις ωστόσο έκανε ο διευθυντής ΜΕΘ του Ευαγγελισμού Σπύρος Ζακυνθινός. «Μου είπαν συνάδελφοι ότι δεν αρνείτο μόνο, αλλά έκανε και επικοινωνούσε με κάποιους ανθρώπους έξω από το νοσοκομείο, δικηγόρους προκειμένου να ζητήσει τη γνώμη τους και να επικοινωνήσουν μαζί τους γιατί επιμένουν να διασωληνωθεί ενώ η ίδια αρνείται».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχουν σταλεί στον εισαγγελέα επτά δικογραφίες για διασπορά ψευδών ειδήσεων με την αστυνομία να προχωρά την έρευνα και να σχηματίζει τέσσερις ακόμα δικογραφίες.

Σύμφωνα με τον Alpha γίνονται έρευνες για την ύπαρξη δικτύου αρνητών με τη συμμετοχή του δικηγόρου μέσω των social media που «ψαρεύει» ασθενείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.