Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πλαστά πιστοποιητικά στον Παλαμά Καρδίτσας αλλά...Πληρώνεται ακόμη με το 50% του μισθού της η «εγκέφαλος» του κυκλώματος

Εξακολουθεί να πληρώνεται με το 50% του μισθού της η 44χρονη που φέρεται ως εγκέφαλος του κυκλώματος με τα εικονικά πιστοποιητικά εμβολιασμ...







Εξακολουθεί να πληρώνεται με το 50% του μισθού της η 44χρονη που φέρεται ως εγκέφαλος του κυκλώματος με τα εικονικά πιστοποιητικά εμβολιασμού στον Παλαμά Καρδίτσας. Η 44χρονη εγκέφαλος πληρώνεται με το 50% του μισθού της διότι δεν έχει τελεσιδικήσει η σχετική απόφαση για την υπόθεση της και είναι σε αργία.

Παράλληλα, οι «μαϊμού» εμβολιασμένοι – υγειονομικοί μεταξύ των οποίων και η αδερφή της 44χρονης, που βρίσκονται σε αναστολή, έχουν μετανιώσει και θέλουν να εμβολιαστούν αλλά το σύστημα τους δείχνει κανονικά εμβολιασμένους, οπότε δεν γίνεται να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ το συγκεκριμένο κύκλωμα έκανε και εξαγωγές πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού καθώς από το κέντρο υγείας Παλαμάς Καρδίτσας φαίνεται να έχουν «ταξιδέψει» πιστοποιητικά στην Σουηδία και την Κύπρο σε συγγενείς της 44χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.